Home / Άλλα Σπόρ / Επανεκκίνηση πρωταθλημάτων 13-14/2 θα ζητήσει η ΟΧΕ

Επανεκκίνηση πρωταθλημάτων 13-14/2 θα ζητήσει η ΟΧΕ

Η σημαντικότερη είδηση που προέκυψε στο ΔΣ της ΟΧΕ τη Δευτέρα είναι πως θα ζητηθεί από ΕΟΔΥ, Πολιτεία και ΓΓΑ να επαναρχίσουν τα δύο μεγάλα πρωταθλήματα χάντμπολ στα μέσα του Φλεβάρη.

Αναλυτικά:

-Συζητήθηκαν τα όσα ειπώθηκαν στις τηλεδιασκέψεις του Σαββάτου με τα σωματεία της Handball Premier και της Α1 χάντμπολ γυναικών.

-Επιβεβαιώνεται και στην πράξη η επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των σωματείων να συνεχιστούν τα δύο πρωταθλήματα, αφού αρκετά από αυτά έχουν ήδη βρει λύσεις για την πραγματοποίηση των εβδομαδιαίων τεστ.

-Προς αυτή την κατεύθυνση αποφασίστηκε να σταλούν άμεσα επιστολές στις Περιφέρειες και τους Δήμους, όπου εδρεύουν τα σωματεία των πρώτων κατηγοριών, καθώς και στον ΕΟΔΥ, όπου η Ομοσπονδία θα ζητάει τη στήριξη των σωματείων για τα τεστ, αλλά και για τα οδοιπορικά τους.

-Επίσης, θα σταλούν ευχαριστήριες επιστολές σε όσους Δήμους και Περιφέρειες έχουν ήδη βοηθήσει συλλόγους χάντμπολ.

-Πρόθεση της ΟΧΕ είναι το χρονοδιάγραμμα που θα αποστείλει στους αρμόδιους φορείς να ζητήσει επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων το δεύτερο σαββατοκύριακο (13-14) του Φεβρουαρίου. Αυτό θα οριστικοποιηθεί στο επόμενο ΔΣ μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε, όταν θα υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα για την έναρξη των προπονήσεων.

-Αναφορικά με τις δυνατότητες τις Ομοσπονδίας να συνδράμει οικονομικά στα τεστ, το ταμείο της ΟΧΕ μπορεί να καλύψει οριακά για το επόμενο δίμηνο τα πάγια έξοδά της.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*