Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Επίσημο: Τέλος απο την ΑΕΚ ο Παπαδημητρίου

Επίσημο: Τέλος απο την ΑΕΚ ο Παπαδημητρίου

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και επίσημα ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο μέχρι πρότινος εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης ήταν ο πρώτος από το επιτελείο που αποχώρησε και ο τρίτος συνολικά ως τώρα από την ομάδα, αφού έχουν ενημερωθεί και οι Νίκος Κορομηλάς, Γιώργος Καλτσίδης.

O Παπαδημητρίου ήταν από τον Μάρτιο του 2021 στην ΑΕΚ, έχοντας αρχικά τον ρόλο του υπεύθυνου των ακαδημιών, αλλά τον Ιούλιο πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται περισσότερες εξελίξεις, αναφορικά με την στελέχωση του επιτελείου και το νέο οργανόγραμμα του τμήματος για τον ποδοσφαιρικό σχεδιασμό της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό της διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του».

Αναμένεται σήμερα, πιθανότατα, να ανακοινωθεί και η αλλαγή οργανογράμματος στη Δομή των Ακαδημιών όπου υπεύθυνος της Ακαδημίας, υπεύθυνος ανάπτυξης και του συνεργαζόμενου δικτύου αναλαμβάνει ο Ηλίας Κυριακίδης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*