Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Επίσημο: Αναβολή στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Επίσημο: Αναβολή στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Και τυπικά, πλέον, αναβάλλεται η ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με την ΕΠΟ να εκδίδει τη σχετική ανακοίνωση!

Μένει, θυμίζουμε, να παρθεί η απόφαση, την Τρίτη (25/1), για την τέλεση ή όχι και των αγώνων Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης!

Ο λόγος, να σημειωθεί, που το παιχνίδι ανάμεσα στους δύο «δικεφάλους» αναβλήθηκε ήδη από απόψε είναι πως το ΟΑΚΑ έστειλε χαρτί στην ΕΠΟ, με το οποίο την ενημερώνει ότι το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό -τουλάχιστον- μέχρι την Τετάρτη (26/1) λόγω της κακοκαιρίας. Η ΕΠΟ έβγαλε άμεσα τη σχετική ανακοίνωση, προκειμένου να μην μπει καν ο ΠΑΟΚ στη διαδικασία να ταξιδέψει το πρωί στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τους άλλους δύο προημιτελικούς και ενώ, θυμίζουμε, ήδη από το μεσημέρι έχει αναβληθεί το Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός, η κατάσταση θα εκτιμηθεί εκ νέου το πρωί της Τρίτης και θα παρθεί η τελική απόφαση.

Όλα είναι ανοιχτά για αυτά τα δυο παιχνίδια, αλλά καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει ένα σοβαρό θέμα για το πώς, για παράδειγμα, θα ταξιδέψει οδικώς ο Παναιτωλικός από το Αγρίνιο στην Αθήνα, καθώς οι δρόμοι έχουν κλείσει και στην Εθνική οδό, από τα χιόνια, θα δημιουργηθεί παγετός.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για τις 26/01/2022 αγώνας της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Εξ αιτίας της κακοκαιρίας έχει αναβληθεί και ο αγώνας Αναγέννησης Καρδίτσας-Παναθηναϊκού. Επίσης υπάρχουν αλλαγές και στις ώρες των άλλων δύο αγώνων της 2ης αγωνιστικής των προημιτελικών (σχετική ενημέρωση).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*