Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Επίσημη πρόταση για Ενταό ο Ολυμπιακός

Επίσημη πρόταση για Ενταό ο Ολυμπιακός

Στην Ελλάδα αναμένεται απόψε το βράδυ (στις 22:00) ο Τικίνιο Σοάρες, προκειμένου να προχωρήσει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του (2+1 χρόνια), με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην επόμενη προσθήκη στο ρόστερ τους.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Καραγκουμρούκ για τον Αλασάν Ενταό.

Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση του εξτρέμ, τον οποίο φέρεται να έχει προτείνει ο Φρανσουά Μοντέστο στον Πέντρο Μαρτίνς που άναψε το «πράσινο φως» για την μεταγραφή του.

Ο 24χρονος άσος σε ένα χρόνο από σήμερα μένει ελεύθερος, άρα η ομάδα του δεν έχει περιθώρια να ζητήσει πολλά χρήματα για την παραχώρησή του, αν και κοστολογείται περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε εκδηλώσει η Σεβίλλη, όμως αυτό φαίνεται πως έχει ατονήσει, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Οι «ερυθρόλευκοι», σε κάθε περίπτωση, έχουν ανοικτές τις κεραίες τους και για άλλους παίκτες, ενώ συζητήσουν με μάνατζερ και υποψήφιους στόχους για να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*