Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Επίδειξη δύναμης της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη!

Επίδειξη δύναμης της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη!

Σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε χωρίς τον προπονητής της Δημήτρη Δημητρούλια, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και έφτασε σε μια ακόμη εντυπωσιακή νίκη (38-28), για την 3η αγωνιστική των Play-Off της Handball Premier.

Μπορεί η «Ένωση» να έχει προκριθεί και μαθηματικά στους τελικούς του πρωταθλήματος, όμως αυτό δεν την εμπόδισε από τα κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι, απέναντι στους «ασπρόμαυρους» που σαφώς επηρεάστηκαν από την κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Το ματς

Αν και η ΑΕΚ κατάφερε από νωρίς να πάρει προβάδισμα (0-3), ο ΠΑΟΚ μάζεψε τη διαφορά (3-4), πριν καλέσει τάιμ άουτ μετά από ένα ακόμη σερί της «Ένωσης» (3-7). Μέχρι το 10’ οι γηπεδούχοι το πάλευαν (6-8), όμως ένα σερί 6-0 των «κιτρινόμαυρων» έκανε τα πράγματα ευκολότερα για το σύνολο του Δημητρούλια (6-14). Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με κάθε τρόπο, με το 10-24 του πρώτου ημιχρόνου ουσιαστικά να έχει κρίνει το παιχνίδι, την στιγμή που ο Τζηράς έφτανε τα εννέα γκολ.



Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ έδειξε δικαιολογημένα σημάδια χαλάρωσης, κάνοντας ένα κενό διάστημα εννέα λεπτών χωρίς να σκοράρει, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να μειώσει (17-27). Τα τελευταία λεπτά ήταν ουσιαστικά μια τυπική διαδικασία με την διαφορά να κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα (21-31, 27-37) για το τελικό 28-38.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*