Home / Stoiximan Super League / Επέστρεψε στον Βόλο ο Κλέιμαν

Επέστρεψε στον Βόλο ο Κλέιμαν

Ο Μπόρις Κλέιμαν έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 ευρώ, και επέστρεψε στον Βόλο, παρά το γεγονός ότι αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της πόλης.

Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας, που κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να συνεχίσει τη ζωή του στην Ελλάδα. Σύμφωνα, δε, με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει να ζει στον Βόλο, ενώ πηγαίνει στις ακαδημίες της ΠΑΕ, συνοδεύοντας τα παιδιά του, που αθλούνται εκεί. Άλλωστε, ο Κλέιμαν δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή, αφού έχει αγοράσει δύο σπίτια και τα μισθώνει μέσω του Airbnb σε επισκέπτες.

Τα ΜΜΕ στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο 33χρονος έχει αποφασίσει να μηνύσει τον δήμαρχο Βόλου και την ομάδα της πόλης, επειδή έσπευσαν να τερματίσουν το συμβόλαιό του πριν υπάρξει τελεσίδικη απόφαση για την υπόθεσή του. Παράλληλα, η προσφυγή του στη δικαιοσύνη θα αφορά και τις δηλώσεις, που έγιναν και παρουσιάστηκαν ως δεδομένες οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*