Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Εξετάζει Κουτίνιο η Παρί

Εξετάζει Κουτίνιο η Παρί

Άλλο ένα όνομα προστέθηκε στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν για το καλοκαίρι, με τον Φιλίπε Κουτίνιο να απασχολεί τους νταμπλούχους Γαλλίας.

Αποφασισμένη να μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι ψάχνουν παίκτες που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα ωθήσουν την ομάδα στην πολυπόθητη Ευρωπαϊκή επιτυχία.

Δημοσιεύματα από τη Γαλλία αναφέρουν πως οι άνθρωποι της Παρί έχουν επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του παίκτη για πιθανή μεταγραφή με ένα ποσό κοντά στα 60 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κουτίνιο μιας και ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να ξαναφέρει τους «κόκκινους» στη κορυφή της Αγγλίας, με τον Βραζιλιάνο να είναι απαραίτητος αν θέλει να το πετύχει.

Η περίπτωσή του κάθε άλλο παρά εύκολη δεν είναι. Ο Κουτίνιο υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο τον Φεβρουάριο που μας πέρασε και αυτό δίνει το δικαίωμα στη Λίβερπουλ να ζητήσει εξωπραγματικό ποσό από τους Γάλλους αν τελικά κάνουν κάποια πρόταση.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν είναι καθόλου ψύχραιμοι στο άκουσμα της είδησης αυτής μιας και έχουν κουραστεί να βλέπουν τα αστέρια της ομάδας να αποχωρούν τα τελευταία χρόνια, με τους Λουίς Σουάρεζ, Στίβεν Τζέραρντ και Ραχίμ Στέρλινγκ να είναι τα πιο πρόσφατα παραδείγματα.

Επιμέλεια: Στράτος Παυλόπουλος

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*