Home / Μπάσκετ / NBA / Εξαιρετικός Κάρι στη νίκη των Γουόριορς κόντρα στους Τζαζ!

Εξαιρετικός Κάρι στη νίκη των Γουόριορς κόντρα στους Τζαζ!

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επέστρεψαν με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες μετά από τέσσερις σερί ήττες, αφού επικράτησαν 131-119 των Γιούτα Τζάζ στο Σαν Φρανσίσκο.

Οι «πολεμιστές» επέβαλαν τον ρυθμό τους από νωρίς, καθώς ήδη από τα μέσα της πρώτης περιόδου είχαν «χτίσει» μια διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο +11 (33-22) και το ημίχρονο στο +13 για το 67-54.

Οι Τζαζ όμως, με αντεπίθεση στα τέλη τις τρίτης με αρχές της τέταρτης περιόδου, έτρεξαν ένα επιμέρους 11-2, μειώνοντας στο καλάθι 97-92). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι Γουόριορς ανέβασαν στροφές επιθετικά και με τους Κάρι και Γουάσμαν έφτασαν στη νίκη.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο Κάρι ο οποίος ήταν απολαυστικός με 32 πόντους (6/9 τρ.) και 9 ασίστ, ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Γουίγκινς (19 πόντους) και Γουάισμαν (16 πόντους). Για τους ηττημένους, ο Γκομπέρτ ήταν συγκινητικός με 24 πόντους και 27 ριμπάουντ, ενώ ακόμα τρεις παίκτες σημείωσαν πάνω από 20 πόντους, με τον Μίτσελ να έχει 24, τον Κόνλει 23 και τον Κλάρκσον 21.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*