Home / Μπάσκετ / Euroleague / Εντολή Γιουνάιτεντ σε Μουρίνιο να… πει όχι σε Κίνα και Ιταλία

Εντολή Γιουνάιτεντ σε Μουρίνιο να… πει όχι σε Κίνα και Ιταλία

Περιμένει ο Πορτογάλος

Αθήνα
Δεδομένη θεωρούν στην Αγγλία την άφιξη του Ζοζέ Μουρίνιο στο Old Traford. Οι εφημερίδες επιμένουν ότι είναι μόνο θέμα χρόνου πριν ο Πορτογάλος ανακοινωθεί ως ο νέος μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που ίσως συμβεί πριν το τέλος του μήνα, πριν το προσεχές ματς των «κόκκινων» διαβόλων» στην Premier League.

H «Sun», αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι ενδιάμεσος που λειτουργεί για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε επαφή με τον Ζοσέ Μουρίνιο και του ζήτησε να περιμένει και να μην αποδεχθεί οποιαδήποτε προσφορά.

Η αρχική ιδέα ήταν να αντικαταστήσει τον Λουίς Φαν Γκάαλ στο τέλος της σεζόν, αλλά, μάλλον, ο Μουρίνιο δεν θα πρέπει να περιμένει τόσο πολύ για να επιστρέψει στους πάγκους. Τα όρια του Ολλανδού μειώθηκαν περισσότερο, μετά την ήττα στο Σάντερλαντ.

Από αυτή την επαφή, ανάμεσα στον εντολοδόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Πορτογάλος προπονητή, που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, αμέσως μετά την απομάκρυνσή του από την Τσέλσι, ο Μουρίνιο αρνήθηκε δύο προτάσεις: η μία από την Κίνα, όπου η διοργανώτρια αρχή του πρόσφερε μία θέση συμβούλου και η άλλη από την Ιταλία.

Η βρετανική εφημερίδα δεν έχει αποκαλύψει ποιος είναι ο σύλλογος της Serie A που απευθύνθηκε στον Μουρίνιο, αλλά ο Πορτογάλος έχει συνδέσει το όνομά του με την Ιντερ, αφού μαζί της κατέκτησε το τρεμπλ, πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League το 2010. Πριν αφήσει την ομάδα του Μιλάνου για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», το Σάββατο ο Μουρίνιο θα βρεθεί στο «Σαν Σίρο», όπως και ο Ρονάλντο, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Ιντερ με την Σαμπντόρια, προσκεκλημένοι των Μοράτι και Τόλντο αντίστοιχα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*