Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νικόλοφ

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νικόλοφ

Στα… ραντάρ του Ολυμπιακού ο Βαλεντίν Νικόλοφ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι οι Πειραιώτες τσεκάρουν ποδοσφαιριστές και από το εξωτερικό στο πλαίσιο της δημιουργίας β’ ομάδας. Μάλιστα, στη λίστα των «ερυθρολεύκων» είναι και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βουλγαρίας.

Ανάμεσά τους ο ηλικίας 17,5 ετών εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στη Λοκομοτίβ Σόφιας και τη βοήθησε να προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας, έχοντας 22 συμμετοχές και τρία γκολ.

Επίσης, μίλησε και για τον τραυματισμό του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, τονίζοντας ότι ο τραυματισμός του στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας, Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν, δεν ήταν πολύ σοβαρός και ο 21χρονος αμυντικός αναμένεται να είναι κανονικά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των Πειραιωτών στις 15/6 στου Ρέντη.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού επανέλαβε την πληροφόρηση που δίνει εδώ και ημέρες ότι η μεταγραφή του Τικίνιο είναι ουσιαστικά τελειωμένη και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται στην Αθήνα ώστε να σφραγίσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Μαρτίνς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*