Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μανγκαλά και Κανγκά

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μανγκαλά και Κανγκά

Αποφασισμένη να κλείσει εντός της ερχόμενης εβδομάδας τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν είναι η διοίκηση της ΑΕΚ.

Όπως τόνισε και χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, επιθυμία των «κιτρινόμαυρων» είναι να… θωρακιστεί ο άξονας της ομάδας (μετά την απόκτηση του Στάνκοβιτς για τα γκολπόστ) στη θέση του στόπερ, στη μεσαία γραμμή και στη θέση του επιθετικού.

Από χθες το βράδυ προέκυψε από την Ισπανία πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ελιακίμ Μανγκαλά της Βαλένθια. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως όντως είναι στη λίστα των παικτών που εξετάζει ο Παναγιώτης Κονέ, όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου.

Πέρα από τον «Δικέφαλο», το ισπανικό ρεπορτάζ βάζει στο παιχνίδι και την Πόρτο, η οποία όμως από χθες έγινε γνωστό πως ενδιαφέρεται για τον Σεμέδο του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς στο Βελιγράδι και σε μία από τις προτάσεις που έχουν γίνει φαίνεται πως έχει προταθεί ο Γκέλορ Κανγκά. Πρόκειται για 30χρονο διεθνή μέσο από την Γκαμπόν, χωρίς να υπάρχει κάτι περισσότερο για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Πάντα σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Ολιβιέ Εντσάμ, όμως η ΑΕΚ θέλει να μην γίνει… σίριαλ η συγκεκριμένη ιστορία και για αυτό το λόγο γράφτηκε σε ρεπορτάζ του σκοτσέζικου Τύπου πως έδωσε τελεσίγραφο στον παίκτη πως περιμένει σύντομα την απάντησή του.

Δεδομένα πρόκειται για δύσκολη υπόθεση, αλλά αν το θέμα έχει θετική κατάληξη θα είναι μία σημαντική επιτυχία.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*