Home / Ομάδες / Ενα μήνα εκτός ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ενα μήνα εκτός ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ανακούφιση στη Ρεάλ

Aθήνα

Ανακούφιση στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς γλίτωσε τα χειρότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ υπέστη διάστρεμμα έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και αντικαταστάθηκε στο χθεσινό τελικό του Euro 2016. Ο τραυματισμός του Ρονάλντο είχε προκαλέσει ανησυχία στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς υπήρχαν φόβοι για πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα.

Σύμφωνα, πάντως, με σημερινές πληροφορίες ο τραυματισμός του Ρονάλντο στους συνδέσμους θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για περίπου τέσσερις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πάντως ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που έχει να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Σεβίλη στις 9 Αυγούστου, στο Τροντχάιμ της Νορβηγίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάντο τραυματίστηκε στο 9ο λεπτό όταν ο Παγιέτ του έκανε φάουλ, προσπάθησε να μείνει στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως οι γιατροί της Πορτογαλίας του έβαλαν επίδεσμο στο αριστερό του πόδι, που κάλυψε το γόνατο και το μηρό, και επέστρεψε στο παιχνίδι, όπου έμεινε μέχρι το 25′, όταν ζήτησε αλλαγή. Απομακρύνθηκε με φορείο και τον αντικατέστησε ο Ρικάνρτο Κουαρέσμα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*