Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Ενα ακόμα χρόνο στη Τσέλσι ο Τέρι

Ενα ακόμα χρόνο στη Τσέλσι ο Τέρι

Ανανέωσε…

Aθήνα
Παρά τη φημολογία περί φυγής του από την Τσέλσι, τελικά ο Τζον Τέρι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «μπλε» για έναν ακόμα χρόνο.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψα. Ανυπομονώ για τη νέα χρονιά, με καινούργιο προπονητή και ελπίζοντας να πετύχουμε κάτι» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά τη συμφωνία του με την Τσέλσι, ο Τέρι θα φτάσει τα 22 χρόνια προσφοράς στους «μπλε», καθώς υπέγραψε στο σύλλογο σε ηλικία 14 ετών. Από τότε μετράει 703 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, αριθμός που είναι ο τρίτος υψηλότερος στην ιστορία της Τσέλσι, ενώ ήταν αρχηγός στις 570 από αυτές, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για το σύλλογο.

Έκανε ντεμπούτο στους Λονδρέζους το 1998 και από τότε έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους σε μεγάλες διοργανώσεις με την Τσέλσι, συμπεριλαμβανομένων του Champions League (το 2012), του Europa League (το 2013), τεσσάρων Premier League, πέντε Κυπέλλων Αγγλίας και τριών League Cup. Φόρεσε 78 φορές τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας μέχρι το 2012, όταν αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*