Home / Άλλα Σπόρ / Ελληνικός θρίαμβος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling

Ελληνικός θρίαμβος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling

Μαζί με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο στις ηλικιακές κατηγορίες των Εφήβων–Νεανίδων, Παίδων–Κορασίδων ολοκληρώθηκε και η τέταρτη τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο ανδρών– γυναικών.

Οι Έλληνες αθλητές μεγαλούργησαν, έφεραν στη χώρα μας πολλά μετάλλια κι έδειξαν ότι όλο το μέλλον τους ανήκει.

Πολύ μεγάλη επιτυχία και παρακαταθήκη για το μέλλον αποτελεί η δεύτερη θέση στην Παγκόσμια κατάταξη στο ομαδικό Εφήβων. Οι Έλληνες πρωταθλητές απέναντι σε σπουδαίους αθλητές σημείωσαν τεράστιες επιτυχίες.

Στα 70 κιλά γυναικών, η Αγόρω Παπαβασιλείου πραγματοποίησε νέα αξιοσημείωτη εμφάνιση και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Η Γεωργία Γκουγκούδη φόρεσε στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο, διπλασιάζοντας τις επιτυχίες της μετά το χάλκινο στην Κατερίνη.

Στους Εφήβους, μετά το χρυσό στο Ευρωπαϊκό της Κατερίνης, ο Άγγελος Κούκλαρης στέφθηκε και παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Ραφαήλ Γκίρνης χάρισε στη χώρα μας ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο. Μετά το χάλκινο παγκόσμιο μετάλλιο στην Ολυμπιακή πάλη, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στην πάλη στην άμμο.

Ο Άγγελος Αποστολίδης ήταν ο τρίτος πρωταθλητής που ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και, μάλιστα, στον τελικό σημείωσε μεγάλη ανατροπή, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 και νίκησε με 4-2.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*