Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του Βέρχουλστ για άλλη ελληνική ομάδα

Ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του Βέρχουλστ για άλλη ελληνική ομάδα

Στον Απόλλωνα Σμύρνης έχουν ξεκινήσει ήδη το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν. Η αρχή έγινε με τον Νίκο Ιωαννίδη τον οποίο κράτησε με νέο συμβόλαιο η κυανόλευκη ΠΑΕ, ακολούθησε ο άτυχος Βασίλης Βιτλής και τώρα σειρά πείρα ο Νταβίνο Βέρχουλστ.

Ο Βέλγος πορτιέρε υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ακόμη ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και θα μείνει στη Ριζούπολη. Εκτός και αν προκύψει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr υπάρχει ειδική ρήτρα σε περίπτωση που άλλη ελληνική ομάδα και δη από το big-5 θελήσει να τον αποκτήσει.

Δείγμα του ότι στον Απόλλωνα θέλουν να κρατήσουν τον Βέρχουλστ στην ομάδα, αλλά και από την άλλη μεριά να βάλουν ένα ικανοποιητικό ποσό στα ταμεία τους εφόσον κάποιος άλλος ελληνικός σύλλογος με υψηλότερες βλέψεις επιθυμεί να τον αποκτήσει! Φυσικά, το ίδιο συμβαίνει (δηλαδή υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του) και με ομάδα από το εξωτερικό που θα τον θελήσει με πιο πρόσφατη την Αντβέρπ, πρόταση της οποίας απορρίφθηκε.

Υπενθυμίζεται πως ρήτρα αποδέσμευσης είχε μπει και στο συμβόλαιο ανανέωσης του Νίκου Ιωαννίδη, αφού στην Ελαφρά Ταξιαρχία δεν θέλουν να χάσουν ούτε αυτόν τον πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για την ομάδα.

Την ίδια ώρα, στον Απόλλωνα Σμύρνης περιμένουν να δουν τι θα συμβεί με τον Ίσρα Κολ, τον οποίο θέλουν να διατηρήσουν επίσης και υπάρχουν επαφές για την ανανέωση και του δικού του συμβολαίου αλλά για τον Αργεντινό χαφ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κύπρο, ενώ πιθανότατα θα επεκταθεί το συμβόλαιο και του Αντίλ Ράιλι, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ματς της σεζόν κόντρα στην ΑΕΛ!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*