Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας Τρίπολης / Εθνική Ελπίδων: Εκτός πέντε παίκτες – Κλήθηκε ο Κεραμίδας

Εθνική Ελπίδων: Εκτός πέντε παίκτες – Κλήθηκε ο Κεραμίδας

Η Εθνική Ελπίδων καλείται να αφήσει πίσω της την εκτός προγράμματος ήττα από τη Λευκορωσία (1-0) και επικεντρώνεται στο ματς με την Ανδόρρα, με σκοπό να επιστρέψει στα τρίποντα και να διατηρήσει όσες λιγοστές ελπίδες έχει για την πρώτη δυάδα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος σε αυτό το ματς δεν θα έχει τους Φώτη Κίτσο, Γιάννη Νιάρχο, Χρήστο Μπελεβώνη, Νίκο Κανελλόπουλο και Κώστα Χρυσόπουλο που αποδεσμεύτηκαν από τις υποχρεώσεις τους με τη «γαλανόλευκη», ενώ κλήθηκε ο Ευάγγελος Κεραμίδας του Ολυμπιακού.

Το δελτίο Τύπου της προπόνησης:

«Με προπόνηση στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τον κρίσιμο αγώνα με την Ανδόρα (26/03/2024, 16:00) για τα προκριματικά (7ος όμιλος) του EURO 2025.

Από την αποστολή της Εθνικής Ομάδας αποδεσμεύτηκαν οι Φώτης Κίτσος, Γιάννης Νιάρχος, Χρήστος Μπελεβώνης, Νίκος Κανελλόπουλος, Κώστας Χρυσόπουλος ενώ για τον αγώνα με την Ανδόρα κλήθηκε ο Ευάγγελος Κεραμίδας. Η προετοιμασία της Εθνικής θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 11:00 με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Αστέρα Τρίπολης».

Να σημειωθεί πως ο Αστέρας Τρίπολης με ποστάρισμά του «υποδέχτηκε» την Εθνική Ελπίδων και ευχήθηκε καλή τύχη για το ερχόμενο ματς.

«Καλωσορίζουμε στο γήπεδό μας την Εθνική ομάδα Ελπίδων της Ελλάδας. Ευχόμαστε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλή επιτυχία στον αγώνα με αντίπαλο την Ανδόρα για την προκριματική φάση του Euro 2025 U21. Ραντεβού την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 16:00 στο ”Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για να στηρίξουμε τις προσπάθειες των διεθνών μας!», έγραψαν οι Αρκάδες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*