Home / Μπάσκετ / Euroleague / Εβέν: «Επικίνδυνη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Εβέν: «Επικίνδυνη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Στην άμυνά της θα πρέπει να στηριχτεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο εξ αναβολής ματς στο ΟΑΚΑ (29/3, 19:00), σύμφωνα με όσα είπε ο Αβί Εβέν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των Τζον ΝτιΜπαρτολομέο και Τζέιλεν Ρέινολντς, ενώ η «ομάδα του λαού» δεν υπολογίζει στον Κίρι Τόμας, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ δεν ήταν δηλωμένος στο ρόστερ όταν είχε αρχικά οριστεί η αναμέτρηση.

«Είμαστε στο τελικό στάδιο της κανονικής περιόδου. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της, ενώ γενικά δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στη διοργάνωση», δήλωσε αρχικά ο Αβί Εβέν και πρόσθεσε:

«Την περασμένη εβδομάδα πήραμε δύο νίκες μέσα από την άμυνά μας, περιορίζοντας δύο ομάδες. Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν είναι στις πρώτες θέσεις της Ευρωλίγκας, αλλά είναι μία ομάδα με επιθετικό ταλέντο και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην άμυνα. Δεν με ενδιαφέρει η τελική βαθμολογία, παρά μόνο το επόμενο ματς. Προφανώς και κάθε ομάδα θέλει να τερματίσει με το καλύτερο δυνατό ρεκόρ, αλλά αυτή την στιγμή μας απασχολεί μόνο ο Παναθηναϊκός».

Από την πλευρά του ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο είπε: «Προφανώς και είναι μία διαφορετική πρόκληση, σε σχέση με τα εντός έδρας ματς, όπου ο κόσμος μας στηρίζει. Είμαστε σε καλό μομέντουμ και πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε την ικανότητα που δείχνουμε πρόσφατα».

Τέλος, ο Τζέιλεν Ρέινολντς ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για μία μάχη 40 λεπτών. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να δείξουμε την ικανότητά μας στην άμυνα. Είναι μία μεγάλη σεζόν και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να αγωνιζόμαστε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*