Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Είχε πει το ναι και άλλαξε γνώμη ο Κονέ»

«Είχε πει το ναι και άλλαξε γνώμη ο Κονέ»

Σύμφωνα με το Goal, ο Παναγιώτης Κονέ είχε παρουσιαστεί θετικός σε επαφή με τον Αντρέα Στραματσόνι να έρθει στον Παναθηναϊκό, αλλά μετά τη συμφωνία του Ιταλού με την Ουντινέζε άλλαξε γνώμη.

Νέα τροπή στο σίριαλ του Παναγιώτη Κονέ δίνει δημοσίευμα του Goal. Όπως αναφέρει, ο 29χρονος μέσος ήταν αυτός που άλλαξε στάση την τελευταία στιγμή και η υπόθεση φαίνεται πως τουλάχιστον για την ώρα «ναυαγεί» οριστικά.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ο Αντρέα Στραματσόνι είχε μιλήσει με τον παίκτη, ο οποίος τότε ήταν θετικός στην προοπτική να παίξει στον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός προπονητής μετά από αυτό άρχισε απευθείας επαφές με τον πρόεδρο της Ουντινέζε, Τζίνο Πότσο, και συμφώνησε μαζί του προφορικά για δανεισμό του Κονέ. Όμως το βράδυ του Σαββάτου ο τελευταίος άλλαξε στάση και αποφάσισε να παλέψει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή της Ουντινέζε, Τζουζέπε Ιακίνι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Μπρέσια. Ο «Στράμα» φέρεται να δυσαρεστήθηκε με αυτή την τροπή που πήρε η υπόθεση.

Πάντως η «Πράσινη» αναφέρει πως το θέμα Κονέ μπορεί να απασχολήσει υπό προϋποθέσεις ξανά τον Παναθηναϊκό. Εφόσον ο ποδοσφαιριστής ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα, ίσως τεθεί ξανά ζήτημα παραχώρησής του και τότε οι «πράσινοι» μπορεί να ασχοληθούν ξανά.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*