Home / Άλλα Σπόρ / Δύσκολη νίκη για τον Ολυμπιακό με νεάνιδες

Δύσκολη νίκη για τον Ολυμπιακό με νεάνιδες

Με οκτώ αθλήτριες από την ομάδα νεάνιδων, ο Ολυμπιακός νίκησε στο «Πέτρος Καπαγέροφ» 11-8 τον Ηλυσιακό στο ματς που «άνοιξε την αυλαία» της 14ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών και ξέφυγε με +6 στην κορυφή της βαθμολογίας από τη δεύτερη Γλυφάδα, με τις δύο ομάδες να έχουν ματς λιγότερα, και τις «κιτρινόμαυρες» να μένουν χωρίς πόντο.

Οι νταμπλούχες προηγήθηκαν 5-1 και 6-3 στο ημίχρονο. Ο Ηλυσιακός μείωσε σε 8-7 στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου και λίγο αργότερα σε 9-8 για να ακολουθήσουν δυο τέρματα από τις Τζωρτζακάκη και Μαργαρίτη. Στο 8-5, η Δουρέκα απέκρουσε πέναλτι της Λιαπάκη.

Nτεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού έκανε ο Στέργιος Τοροσιάδης, ο οποίος θα αποτελέσει τον βοηθό του Αλεξάνταρ Τσίριτς.

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 2-2, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Δουρέκα, Τζωρτζακάκη 3, Σλίκινγκ 1, Παπαδοπούλου 1, Κανετίδου, Δρακωτού 1, Θεοφανοπούλου, Ράνεϊ, Υφαντή, Χριστοδούλου 4, Μαργαρίτη 1, Τριχά, Κωνσταντοπούλου

HΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Κώτσου, Μανιάτη, Παπασιφάκη, Μοσκοφίδου 1, Πάτερου, Κωνσταντά 2, Ρηγοπούλου, Σκαρπαλέζου Ο. 2, Αρώνη, Σκαρπαλέζου Ν., Λιαπάκη 1, Κουτίνιο 1, Κανταλέα, Νικολακοπούλου, Παναγιότι 1

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*