Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Δύο νέα κρούσματα στην ΑΕΚ!

Δύο νέα κρούσματα στην ΑΕΚ!

Συνεχίζονται τα κακά μαντάτα στην ΑΕΚ από το μέτωπο του κορωνοϊού. Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (25/1) η «Ένωση», στις τάξεις της εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων δεν γνωστοποιήθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ διενήργησε τη Δευτέρα (24/1) τα τεστ στο ποδοσφαιρικό της τμήμα. Ωστόσο, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας -η οποία εξάλλου έπληξε και τα μέλη της– η εξέτασή τους πραγματοποιήθηκε μία μέρα αργότερα.

Αυτόματα οι δύο παίκτες των «κιτρινόμαυρων» μπήκαν σε καραντίνα, με τα προβλήματα να αυξάνονται για τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο 41χρονος τεχνικός εν όψει του αγώνα με τον Βόλο την προσεχή Κυριακή (30/1, 17:15) δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στους Ανσαριφάρντ και Μοχαμάντι, οι οποίοι αναχώρησαν για τις υποχρεώσεις του Ιράν στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα, πρέπει να φανεί η κατάσταση των Τσιντώτα, Στάνκοβιτς και Μάνταλου, οι οποίοι είτε δεν ήταν 100% έτοιμοι είτε αντιμετώπιζαν ενοχλήσεις, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Χατζισαφί. Ο Ιρανός μπακ δεν έχει αποχωρήσει για τη χώρα του μαζί με τους συμπατριώτες του, ωστόσο για να μπορέσει να παίξει στο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής της Super League 1 θα πρέπει πρώτα να γίνει ανάκληση της κλήσης του από την εθνική του ομάδα. Εκτός φυσικά και ο μακροχρόνια τραυματίας, Κώστας Γαλανόπουλος.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*