Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πανιώνιος / Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε στους τελικούς ο Ολυμπιακός

Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε στους τελικούς ο Ολυμπιακός

Πιστός στο ραντεβού του με τους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 11-7 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό του πρωταθλήματος και, με 2-0 στη σειρά, πήραν την πρόκριση για τους τελικούς όπου θα αντιμετωπίσουν Βουλιαγμένη ή Απόλλωνα Σμύρνης.

Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» θα παίξουν για την τρίτη ή την τέταρτη θέση με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον ηττημένο του παραπάνω ζευγαριού.

Ο Πανιώνιος το πάλεψε, αλλά οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς βρήκαν τις λύσεις στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο κι έφτασαν στο +2. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε 7-7, αλλά τα γκολ των Βάμος και Φουντούλη έφεραν το 9-7 και μια καθοριστική απόκρουση σε πέναλτι από τον Ζερδεβά απέβη καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα.

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 2-3, 2-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάντζε 1, Κατραούρας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος, Γούνας 3, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ. 2, Βάμος 3, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γραμματικός 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*