Home / Άλλα Σπόρ / Δυνατό ντεμπούτο της Παρίδη στην Τσεχία, στις θέσεις 5-8 στην Κροατία η Παπαδημητρίου

Δυνατό ντεμπούτο της Παρίδη στην Τσεχία, στις θέσεις 5-8 στην Κροατία η Παπαδημητρίου

Αυτό το τριήμερο η Κωνσταντίνα Παρίδη έδωσε με την Ντόμπρε τα πρώτα παιχνίδια της στη φετινή πρώτη εθνική κατηγορία πινγκ πονγκ της Τσεχίας και συνέβαλε τα μέγιστα στο να βρεθεί άμεσα η ομάδα της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η πρωταγωνίστρια στην πορεία της Εθνικής ομάδας γυναικών την περασμένη βδομάδα στο Βελιγράδι για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είχε απολογισμό 7 νίκες και 2 ήττες σε τρεις ομαδικούς αγώνες.

Εξάλλου, το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε στις θέσεις 5-8 του απλού για τις αθλήτριες έως 17 ετών η καλύτερη πορεία της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου σε YouthContender. Στα προημιτελικά της ηλικιακής κατηγορίας U17 στο κροατικό Οπεν του Βαραζντίν, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι και στο νούμερο 1 της κατηγορίας, τη Ρουμάνα πρωταθλήτρια Ευρώπης φέτος στο ομαδικό νεανίδων, Έλενα Ζαχαρία, και κάμφθηκε κυριολεκτικά στον πόντο και στα πέντε σετ.

Προηγήθηκε με 2-1 σετ και δέχτηκε την ανατροπή, χάνοντας το τελευταίο σετ με 11-9. Νωρίτερα στο ίδιο τουρνουά, η Παπαδημητρίου αποκλείστηκε στα προκριματικά γκρουπ του απλού για αθλήτριες έως 19 ετών.

Στην Τσεχία, η λεγόμενη Extraliga των γυναικών άρχισε την Παρασκευή. Η Ντόμπρε κατέβαλλε εκτός έδρας την TJ Ostrava KST με 6-2. Η Παρίδη νίκησε 3-2 σετ την Τερέζα Πουτλίκοβα, 3-1 την Ταμάρα Τομάνοβα κι, επίσης, 3-1 σετ την Έμα Λαμπόσοβα.

Στη δεύτερη αγωνιστική, ξεπέρασε πάλι ως φιλοξενούμενη τη MH Ostrava με 6-2. Η Παρίδη πέτυχε τρεις ακόμη νίκες. Με 3-0 σετ επί της Σιμόνα Σλεχόμπροβα, με 3-1 επί της Κριστίνα Μικούλκοβα κι, επίσης, με 3-1 επί της Μπάρμπορα Καπούνοβα.

Για την τρίτη αγωνιστική, ήρθε η ήττα από την SKST Charvat Havirov, επίσης, εκτός έδρας με 6-4. Η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού Νέων γυναικών ξεπέρασε με 3-0 σετ τη Νέλα Χανάκοβα, αλλά γνώρισε τις πρώτες φετινές ήττες, από την Κριστίνα Στέφκοβα με 3-2 και από την Γκαμπριέλα Στεπάνοβα με 3-0 σετ.

H Ντόμπρε προπορεύεται με 7 βαθμούς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*