Home / Άλλα Σπόρ / Διπλό «χτύπημα» με Μισαηλίδη και Τριανταφυλλίδη στο χάντμπολ ο ΠΑΟΚ

Διπλό «χτύπημα» με Μισαηλίδη και Τριανταφυλλίδη στο χάντμπολ ο ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται η ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να ανακοινώνει σήμερα (08/08) δύο ακόμα μεταγραφές, αποκτώντας τους Φώτη Μισαηλίδη και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Φώτη Μισαηλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένος στις 07/01/1992, ο Φώτης Μισαηλίδης αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 178cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αερωπό Έδεσσας το 2010, και έμεινε εκεί μέχρι το 2012.

Στην συνέχεια ακολούθησε μία τετραετία στον ΑΣΕ Δούκα (2012-2016), στον οποίο γέμισε με ακόμα περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία χάντμπολ στην Ελλάδα, ενώ πραγματοποίησε και τις πρώτες του συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το 2016-17 τον βρήκε με την φανέλα του Διομήδη Άργους, με τον οποίο αγωνίστηκε στο EHF Cup.

Η επόμενη χρονιά (2017-18) τον βρήκε με την φανέλα του ΟΣΦΠ/ΙΕΚ Ξυνή, με τον οποίο κατέκτησε το ελληνικό «νταμπλ».

Τις τελευταίες τρεις σεζόν (2018-2021) αγωνίστηκε και πάλι με την φανέλα του Αερωπού Έδεσσας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, την περσινή περίοδο στην Handball Premier ήταν ο 6ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 88 τέρματα σε 12 αγώνες.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Φώτης Μισαηλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ήθελα φέτος να πάω σε μία ομάδα με υψηλές προσδοκίες και η καλύτερη επιλογή για εμένα ήταν ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα αποτελείται από ένα νεανικό σύνολο κατά κύριο λόγο και νομίζω το κλίμα θα είναι πολύ καλό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο για την εμπιστοσύνη τους. Προσωπικά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φτάσουμε πολύ ψηλά τον ΠΑΟΚ. Καλή αρχή να έχουμε με υγεία πάνω απ’ όλα”.

Καλώς ήρθες Φώτη!».

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένος στις 14/05/1999, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ και έχει ύψος 195cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2016-17 από τον Φίλιππο Βέροιας, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2019, παίρνοντας τις πρώτες του συμμετοχές στην Handball Premier.

Η σεζόν 2019-20, τον βρήκε στην Θεσσαλονίκη με την φανέλα της ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο επέστρεψε και πάλι στον Φίλιππο Βέροιας, στον οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις.

Είναι διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Νέων της χώρας μας, καθώς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι ένας Σύλλογος με ιστορία, ο οποίος καταφέρνει να πρωταγωνιστεί επί σειρά πολλών ετών. Οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους δικούς μου και θα βοηθήσω τα μέγιστα ώστε να επιτευχθούν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο για την εμπιστοσύνη τους. Οι συνθήκες που αγωνιστήκαμε την περσινή σεζόν δεν ήταν οι κατάλληλες λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Ευελπιστώ να έχουμε μία γεμάτη χρονιά με υγεία, επιτυχίες και γεμάτα γήπεδα. Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε κοντά μας τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι είναι ένας ενεργός συντελεστής και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας”.

Καλώς ήρθες Δημήτρη!».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*