Home / Άλλα Σπόρ / Διπλό χτύπημα με διεθνείς Ολλανδές από τη Βουλιαγμένη: Πήρε Σλίκινγκ και Τζούστρα

Διπλό χτύπημα με διεθνείς Ολλανδές από τη Βουλιαγμένη: Πήρε Σλίκινγκ και Τζούστρα

Την απόκτηση δύο Ολλανδών αθλητριών ανακοίνωσε η Βουλιαγμένη, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της την Μπριτζίτ Σλίκινγκ και την Κίτι Λιν Τζούστρα.

Αμφότερες οι διεθνείς αθλήτριες είναι γεννημένες το 1998. Η πρώτη είναι περιφερειακός και η δεύτερη αγωνίζεται ως φουνταριστός.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τη Σλίκινγκ:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Ολλανδή αθλήτρια, Μπριτζίτ Σλίκινγκ.

Η Μπριτζίτ Σλίκινγκ είναι γεννημένη το 1998 και αγωνίζεται στην περιφέρεια, ως επί το πλείστον στη δεξιά πλευρά, ενώ αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της εθνικής ομάδας γυναικών της Ολλανδίας. Το 2018 εντάχθηκε στην εθνική γυναικών των «Οράνιε» και λίγους μήνες αργότερα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, ενώ στη συλλογή της έχει ακόμη το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 στη Βουδαπέστη. Νωρίτερα, είχε επιλεγεί στην εθνική Ολλανδίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Μπριτζίτ Σλίκινγκ, δήλωσε τα εξής στο nov.gr: “Είμαι χαρούμενη που θα είμαι μέλος της Βουλιαγμένης την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μου αρέσει ειλικρινά η νοοτροπία και το πλάνο του Ομίλου και είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία βήματα προς την κορυφή της Ευρώπης. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να είναι μια αξιομνημόνευτη χρονιά και ανυπομονώ να ξεκινήσω εκεί“.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης καλωσορίζει την Μπριτζίτ Σλίκινγκ στην οικογένεια της ομάδας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τη Τζούστρα:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Ολλανδή αθλήτρια, Κίτι Λιν Τζούστρα.

Η Κίτι Λιν Τζούστρα έχει γεννηθεί το 1998 και αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού και αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής γυναικών της Ολλανδίας, έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2018, καθώς και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2022. Μεγαλύτερη στιγμή της με την εθνική ομάδα αποτέλεσε η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν και φοιτούσε στο φημισμένο Πανεπιστήμιο του CAL.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Κίτι Λιν Τζούστρα, δήλωσε τα εξής στο nov.gr: “Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος μιας φανταστικής ομάδας/οικογένειας. Έχω ακούσει πολλά και θετικά πράγματα για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και δεν μπορώ να περιμένω για να τα ζήσω ιδίοις όμμασι”.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης καλωσορίζει την Κίτι Λιν Τζούστρα στην οικογένεια του Ομίλου».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*