Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Δικαιώνει την ΑΕΚ η έκθεση του παρατηρητή για τον τέταρτο τελικό της Handball Premier

Δικαιώνει την ΑΕΚ η έκθεση του παρατηρητή για τον τέταρτο τελικό της Handball Premier

Η έκθεση των παρατηρητών του τέταρτου τελικού της Handball Premier ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο κλειστό της Κανήθου δικαιώνει την Ένωση για την καταγγελία πως οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί επιτέθηκαν στον υπεύθυνο αποστολής της περυσινής πρωταθλήτριας, Στάθη Παπαχαρτοφύλη.

Συγκεκριμένα: «Επίσης, εισήλθαν από την κερκίδα περίπου 5-6 άτομα του σωματείου Ολυμπιακός και ένας εξ αυτών απώθησε και έριξε κάτω τον υπεύθυνο συνοδό της ΑΕΚ, Στάθη Παπαχαρτοφύλη».

Αναλυτικά, η έκθεση: «Αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, υπήρξε αψιμαχία ανάμεσα στους αθλητές Πασσιά και Ουγκάλντε. Εξαιτίας του γεγονότος, εισήλθαν αθλητές, συνοδοί, παράγοντες των δύο ομάδων, καθώς και κάποια άτομα με κάρτα διαπίστευσης του γηπεδούχου σωματείου (Ολυμπιακός) για να βοηθήσουν, ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση.

Επίσης, εισήλθαν από την κερκίδα περίπου 5-6 άτομα του σωματείου Ολυμπιακός και ένας εξ αυτών απώθησε και έριξε κάτω τον υπεύθυνο συνοδό της ΑΕΚ, Στάθη Παπαχαρτοφύλη. Με τη βοήθεια παικτών, συνοδών των δύο ομάδων και της Αστυνομίας, έληξε το γεγονός. Ο αγώνας συνεχίστηκε και τέλειωσε χωρίς κανένα πρόβλημα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*