Home / Άλλα Σπόρ / Διέλυσε τον Ηλυσιακό και ξανά δεύτερη η Γλυφάδα

Διέλυσε τον Ηλυσιακό και ξανά δεύτερη η Γλυφάδα

Η Γλυφάδα «έπνιξε» τον Ηλυσιακό 23-9 στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών, ανεβαίνοντας ξανά στο+2 στη δεύτερη θέση από την τρίτη Βουλιαγμένη και αφήνοντας τις «κιτρινόμαυρες» στα πλέι άουτ χωρίς βαθμό.

Η Ειρήνη Νίνου με τα 7 τέρματα που σημείωσε, έφτασε τα 88 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και είναι η κορυφαία σκόρερ της σεζόν.

Τα οκτάλεπτα: 2-8, 3-5, 3-5, 1-5

HΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Κανταλέα, Μανιάτη 2, Κουτίνιο 2, Μοσκοφίδου, Κωνσταντά 2, Μπακομήτρου, Σκαρπαλέζου Ο., Νικολακοπούλου, Σκαρπαλέζου Ν., Λιαπάκη, Ρηγοπούλου, Σαράκη, Παναγιότι 3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Κλαψιανού, Γκίλλα 1, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ειρήνη Νίνου 7, Αντωνιάδη 2, Κολιτσοπούλου 3, Κούλχας, Φουντωτού 2, Βόγκα, Κοντογιάννη 4, Τσιάρα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου 3

Πλέον, τα ζευγάρια στην προημιτελική φάση των πλέι οφ διαμορφώθηκαν ως εξής: Bουλιαγμένη–Πανιώνιος και Εθνικός-ΑΕΚ, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Οποια ομάδα σημειώσει δυο νίκες, προκρίνεται στα ημιτελικά κόντρα σε Ολυμπιακό και Γλυφάδα. Οι ηττημένοι θα καταλάβουν τις θέσεις 5 και 6.

Τα ζευγάρια στα πλέι άουτ: ΝΟ Ρεθύμνου-Ηλυσιακός, ΠΑΟΚ-Νηρέας Χαλανδρίου, με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα έδρας και την παραμονή να κρίνεται στις δυο νίκες. Οποια ομάδα χάσει στο κάθε ζευγάρι θα υποβιβαστεί στην Α2.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*