Home / Άλλα Σπόρ / Δεύτερη νίκη για την Εθνική χάντμπολ ανδρών

Δεύτερη νίκη για την Εθνική χάντμπολ ανδρών

Η Εθνική χάντμπολ ανδρών επικράτησε 26-24 της Γεωργίας στον δεύτερο μεταξύ τους φιλικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη κι έδειξε σε μια ικανοποιητική κατάσταση, ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών της στα προκριματικά του EURO 2024.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν με εναλλαγές στο προβάδισμα ως το 45′. Από εκεί και πέρα, η Ελλάδα είχε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο Γιώργος Ζαραβίνας έδειξε από την αρχή την πρόθεση να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στους αθλητές του. Η Εθνική είχε βελτιωμένη άμυνα σε σχέση με την αναμέτρηση της Τετάρτης, ο Μπουκοβίνας έπαιξε και πάλι με υψηλά ποσοστά στην εστία (13 επεμβάσεις), ενώ ο Παπαβασίλης ήταν παραγωγικός στο σκοράρισμα με 6 τέρματα.

Την Παρασκευή, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σε νέο φιλικό την Εθνική Νέων στις 16:30 στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 4-5, 6-7, 10-7, 11-11, 13-13 (ημχ), 16-16, 18-18, 20-19, 22-20, 24-23, 26-24

ΕΛΛΑΔΑ (Ζαραβίνας): Δομπρής, Παπαβασίλης 6, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Καραμπουρνιώτης, Πασσιάς, Λιάπης 3, Αραμπατζής 2, Παπαδιονυσίου 1, Μάλλιος 2, Τερλέτσκι, Ελευθεριάδης, Παπάζογλου 1, Τόσκας 3, Κωστακίδης, Τζηράς 3, Μπαμπατζανίδης, Μπόσκος 3, Μπουκοβίνας, Κρητικός 2

ΓΕΩΡΓΙΑ (Καλαντάτζε): Τσιντσάτζε 1, Νικαμπάτζε, Αμπραμισβίλι, Ρουστάμοφ 1, Καλαντάτζε 7, Οργιονικίτζε 1, Γκαβασελισβίλι, Κμπιλασβίλι 1, Σιμόνια, Τσκοβρεμπάτζε 6, Γκογκάβα, Ντικχαμίνια 7, Γκογκολάτζε, Λιαπασβίλι

Διαιτητές: Χαρίτσος – Κυριακού. Δίλεπτα: 2-3. Πέναλτι: 4/5 -1/1

Ο Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Στο τέλος της ημέρας θεωρώ ότι ήταν δύο πολύ σημαντικά φιλικά. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία της ομάδας και να δώσουμε χρόνο και σε περισσότερους παίκτες. Θεωρώ ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά.

Το αυριανό φιλικό με την Εθνική Νέων θα το δούμε εξίσου σαν επίσημο. Ο χρόνος κυλάει γρήγορα και ατομικά και ομαδικά θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι κόντρα στο Βέλγιο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*