Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Δεσύλλας: «Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μπερνάρντ από τον Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μπερνάρντ από τον Παναθηναϊκό»

Στην επερχόμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπερνάρντ και τις λεπτομέρειες που απομένουν για να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας, ο οποίος στάθηκε και στην περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Ανέφερε πως οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν και για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο «8» και θα έχει δημιουργικά χαρίσματα, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο αποχωρήσεων, σε περίπτωση που έρθουν προτάσεις.

Επιπλέον, τόνισε πως ο Κουρμπέλης έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ενόψει της κυριακάτικης πρεμιέρας με τον Ιωνικό στη Λεωφόρο, προσθέτοντας την εκτίμησή του για την ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Γιοβάνοβιτς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Τέλος, υπογράμμισε την αισιοδοξία και την ανυπομονησία που υπάρχει στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν!

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*