Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Δεσύλλας: «Θα συνεχίσει την τακτική του αιφνιδιασμού στις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός»

Δεσύλλας: «Θα συνεχίσει την τακτική του αιφνιδιασμού στις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός»

«Κλειστά χαρτιά» αναμένεται να κρατήσει ο Παναθηναϊκός σε ό,τι αφορά και την επόμενη μεταγραφή που θα πραγματοποιήσει, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας…

Ενώ, σε σχέση με την πρόσφατη «ονοματολογία», ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί και εξεταστεί αλλά όχι κάτι παραπάνω!

«Δεν φαίνεται ότι απασχολούν πολύ οι περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας. Για παράδειγμα για τον Βιτάλ, έχουν γραφτεί πολλά στην Βραζιλία, ενώ τις τελευταίες ώρες και στην Γαλλία για τον Κόστα της Λανς. Κάποιοι έχουν προταθεί και εξεταστεί αλλά μέχρι εκεί. Θα έχουμε εκτός απροόπτου μια συνέχεια στην τακτική αιφνιδιασμού του Παναθηναϊκού, θα γίνει δηλαδή μια μεταγραφή το όνομα του οποίου δεν θα έχει δει το φως της δημοσιότητας», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επανέλαβε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδες το «τριφύλλι» θα έχει αποκτήσει πιθανότατα είτε έναν μέσο ή έναν εξτρέμ.



Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*