Home / Stoiximan Super League / Δεσύλλας: «Θα παίξει για τη νίκη, όχι απλά για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός»

Δεσύλλας: «Θα παίξει για τη νίκη, όχι απλά για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

Για τις αναμενόμενες επιλογές του Γιοβάνοβιτς στη ρεβάνς με την Ντνίπρο, τόνισε πως: «Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Γιοβάνοβιτς και λογικό είναι πριν από τέτοιο ματς. Το πιθανότερο είναι να πάει με την ίδια συνταγή ο Παναθηναϊκός, μένει να το δούμε και στην πράξη. Στο πρώτο ματς μάθαμε ότι θα παίξει ο Βιλένα την τελευταία στιγμή».

Όσον αφορά το πως στοχεύει ο Σέρβος προπονητής να αντιμετωπίσει τον αγώνα, ο Δεσύλλας επεσήμανε: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει τη δουλειά, υπάρχει μία λογική ταπεινότητας και συγκέντρωσης στο 100%, σαν να μην έγινε το 3-1. Είναι ο δεύτερος τελικός που δίνει η ομάδα σε πολύ σύντομο διάστημα. Επειδή ο Παναθηναϊκός έχει να μπει σε ομίλους 6 χρόνια, η αναμέτρηση είναι πολύ κρίσιμη. Δεν είναι τυπική διαδικασία το ματς. Θα θελήσει τον έλεγχο και να βγει μπροστά για τη νίκη η ομάδα, δεν θα αλλάξει το στυλ της για να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα».

Τέλος, όσον αφορά τον στόπερ που ψάχνει το «τριφύλλι», ανέφερε πως: «Νομίζω μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Την Πέμπτη δηλώνεται η ευρωπαϊκή λίστα, επομένως μέχρι τότε θέλει να έχει τέταρτο στόπερ. Ο παίκτης θα είναι υψηλού επιπέδου, όχι τέταρτος στην ιεραρχία. Τον θέλει ο Παναθηναϊκός άμεσα».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*