Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Δεσύλλας: «Θέλει δύο νίκες στην αρχή για να δουλέψει μετά με τους νέους»

Δεσύλλας: «Θέλει δύο νίκες στην αρχή για να δουλέψει μετά με τους νέους»

Το ιδανικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό, ως προς την μεταγραφική του ενίσχυση σε συνδυασμό με το αγωνιστικό κομμάτι, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Αναμένουμε καυτό Αύγουστο, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μόλις τρεις μεταγραφές και μόνο οι δύο ήταν στην προετοιμασία. Έχει γίνει πολλή καλή δουλειά στην Ολλανδία αλλά οι πιο σημαντικές μεταγραφές, αν θέλει να αλλάξει επίπεδο, δεν έχουν γίνει ακόμα. Ακολουθεί ένα 15ημερο πολύ σημαντικό. Το ιδανικό θα είναι να πάρει κάποιους παίκτες, να δέσει η ομάδα, μέχρι την διακοπή πάρει νίκες με Απόλλωνα και ΠΑΣ και μετά να δουλέψει ο Γιοβάνοβιτς και με τους νέους παίκτες, ακόμα και αν αποκτήσει κάποιον και μετά την 1η αγωνιστική», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς το θέμα της επαναξιολόγησης για τους παίκτες που δεν είναι στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς ή που θα πάνε στην β’ ομάδα του «τριφυλλιού».

Τέλος, ο Δεσύλλας έκανε και τον απολογισμό της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, καταγράφοντας την αλλαγή φιλοσοφίας στον τρόπο παιχνιδιού, την σημαντική προσπάθεια του Γιοβάνοβιτς αλλά και την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*