Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό», λέει ο Πράνιτς εν όψει ντέρμπι

«Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό», λέει ο Πράνιτς εν όψει ντέρμπι

Αθήνα
Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να νικήσει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης άσος των «πρασίνων» παραχώρησε συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι της Nova, όπου παραδέχθηκε ότι ο εφετινός Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος της τελευταίας τριετίας, ωστόσο, θεωρεί ότι η ομάδα του δεν έχει να… ζηλέψει τίποτα από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

«Ελπίζω να παίξουμε όπως και στα προηγούμενα ματς και να κερδίσουμε. Παίζουμε στο γήπεδο μας, έχουμε νέο προπονητή, νέα φιλοσοφία και ελπίζω ότι θα αντιδράσουμε με θετικό τρόπο, θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς» τόνισε ο Κροάτης μέσος, ενώ σε ερώτηση σχετική με την αλλαγή προπονητή, αρκέστηκε να πει: «Πιστεύω πως όλοι θα δείτε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλήσω για την τακτική μας καθώς προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Ολυμπιακό και δεν είναι ωραίο να ξέρουν πως θα παίξουμε. Θα το κρατήσουμε αυτό για το παιχνίδι και εύχομαι όλα να κυλήσουν καλά, όλα να είναι θετικά και να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο.»

Για το ντέρμπι είπε: «Σε αυτά τα τρία χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό, είναι ο καλύτερος Ολυμπιακός που έχω δει. Το έχουν δείξει στο γήπεδο και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο, όμως παίζουμε στο γήπεδο μας, έχουμε καλή ομάδα και ακόμα πιστεύω ότι έχουμε αν όχι καλύτερη, ισάξια ομάδα με τον Ολυμπιακό. Απλά χάσαμε κάποιους πόντους που δεν έπρεπε να χάσουμε κόντρα σε μικρές ομάδες. Σίγουρα μπορείς να χάσεις από τον ΠΑΟΚ αλλά η ήττα από τον Πανιώνιο ήταν δικό μας λάθος. Τώρα πρέπει να πάρουμε τους τρεις πόντους και να μειώσουμε τη διαφορά των οκτώ πόντων στους πέντε και να τους δημιουργήσουμε πίεση. Πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να χάσουν ένα παιχνίδι.»

Για το… κλειδί της νίκης είπε: «Πρέπει να είμαστε περισσότερο δυναμικοί από τον Ολυμπιακό και πρέπει να κερδίσουμε… τις δεύτερες μπάλες. Αυτό θα είναι το κλειδί. Αν πάρουμε το παιχνίδι στα χέρα μας στη μεσαία γραμμή τότε θα έχουμε τις ευκαιρίες μας στα σίγουρα. Οπότε για μένα η μεσαία γραμμή είναι το κλειδί. Αν είμαστε καλύτεροι και περισσότερο δυναμικοί θα κερδίσουμε το παιχνίδι.»

Για το αν τον προβληματίζει κάποιος παίκτης ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Είναι δυνατοί σαν ομάδα, ωστόσο ο Φορτούνης παίζει πολύ καλά αυτή τη σεζόν αλλά πρέπει να δείξουμε προσοχή σε κάθε θέση. Να είμαστε συγκεντρωμένοι καθώς ο καθένας μπορεί να κρίνει ένα παιχνίδι, ακόμα και ένας αμυντικός.»

Κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει να το απολαύσουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην φοβηθούμε. Τότε όλα θα πάνε καλά. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, μπορούμε να παλέψουμε, έχουμε δείξει αρκετές φορές ότι δεν είναι καλύτεροι από εμάς και αυτό πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο.»
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*