Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Δεν το «κουνάει» απ’ τη Ρεάλ!

Δεν το «κουνάει» απ’ τη Ρεάλ!

Καμία πρόθεση δεν είχε ο Γκάρεθ Μπέιλ να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως τόνισε ο μάνατζέρ του, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο Ουαλός δεν σκέφτηκε στιγμή να αφήσει τη «βασίλισσα».

Αποκύημα της φαντασίας των αγγλικών ταμπλόιντς και μόνο ήταν τα σενάρια που ενέπλεκαν τον Γκάρεθ Μπέιλ σε μετακίνηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή που ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τους «μερένχες».

«Δεν υπήρξε περίπτωση να φύγει το καλοκαίρι. Ήταν απλά ένα ηλίθιο θέμα που προέκυψε από τις εφημερίδες. Είναι ευτυχισμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης κι ελπίζουμε να παραμείνει στην ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Του αρέσει η ζωή στην Ισπανία και τα πράγματα του πάνε καλά εκεί», τόνισε ο Τζόναθαν Μπαρνέτ που προέβλεψε πως για πολλά χρόνια η μετακίνηση του Μπέιλ από την Τότεναμ στην Ρεάλ θα παραμείνει η πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών.

«Υπάρχουν, βέβαια, οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, αλλά και οι δύο πλησιάζουν προς το τέλος της καριέρας τους, οπότε μάλλον θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να βρεθεί κάποιος που να σπάσει το ρεκόρ», ξεκαθάρισε ο μάνατζερ του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*