Home / Άλλα Σπόρ / Δεν τα κατάφερε κόντρα στην πανίσχυρη Ρέκο ο Ολυμπιακός

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην πανίσχυρη Ρέκο ο Ολυμπιακός

Μη μπορώντας να ακολουθήσει τον ρυθμό της πανίσχυρης Προ Ρέκο, ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Ρώμη (14-8) για την 4η αγωνιστική του Α’ ομίλου του LEN Champions League και διπλασίασε τις ήττες του στη διοργάνωση.

Έτσι οι Ιταλοί, που διαθέτουν ίσως το ισχυρότερο ρόστερ στον κόσμο με ελίτ αθλητές, πήραν μια άτυπη ρεβάνς από τους «ερυθρόλευκους» για τον χαμένο τελικό του 2018.

Αγωνιστικά, ο Ζερβεδάς ήταν εξαιρετικός στο 1ο οκτάλπετο, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις και έκαναν το 1-0. Στη συνέχεια η Ρέκο άνοιξε την διαφορά, όμως τα γκολ των Ίρβινγκ, Ντάουμπε και Αργυρόπουλου, ισορρόπησαν κάπως τα πράγματα (5-3).

Στο 3ο οκτάλεπτο η ιταλική ομάδα ήταν ανώτερη και κατάφερε να ανοίξει την… ψαλίδα (10-6), ενώ στο τέλος ο Ολυμπιακός ξέμεινε από δυνάμεις και δεν μπόρεσε να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού (14-8).

Oκτάλεπτα: 0-1, 3-4, 3-5, 2-4.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 3, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Αργυρόπουλος 3, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 1, Γαλανόπουλος.

Προ Ρέκο (Ερνάντεζ): Μπίγιατς, Ντι Φούλβιο 3, Μάντιτς 2, Φιλιόλι, Γιούνγκερ, Βελότο 3, Πρεσιούτι, Ετσενίκε 1, Ίβοβιτς, Χάλοκ, Αϊκάρντι 1, Λουόνγκο 3, Νέγκρι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*