Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Δεν… παίζει του Αναστασίου για Απόλλωνα Σμύρνης

Δεν… παίζει του Αναστασίου για Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία ενόψει της νέας σεζόν.

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία δουλεύουν αρκετές περιπτώσεις, με αυτή του Γιάννη Πετράκη να φέρεται πως είναι ψηλότερα στη λίστα από κάθε άλλη, ενώ εξετάζεται και αυτή του Τζανλούκα Φέστα. Παρόλα αυτά, δεν είναι τα μόνα ονόματα που παίζουν στο ρεπορτάζ, ούτε τα μοναδικά που εξετάζονται από τους ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ένα από τα ονόματα που έχουν… παίξει τελευταία και έχουν ακουστεί είναι του Γιάννη Αναστασίου. Ο έμπειρος τεχνικός κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά το πέρασμά του από τον Ατρόμητο, έχοντας νωρίτερα κοουτσάρει Ομόνοια, Κορτράικ, Ρόντα και Παναθηναϊκό, ενώ υπήρξε βοηθός σε Ρέντινγκ και Γιονγκ Άγιαξ.

Παρόλα αυτά, σε επαφή που είχε το sportfm.gr με τον Γιάννη Αναστασίου, διαψεύστηκαν τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Απόλλωνα για τον Έλληνα τεχνικό αναφέροντας χαρακτηριστικά «πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Κάπως έτσι, η περίπτωση του Αναστασίου φαίνεται πως δεν υπάρχει στο κάδρο του Απόλλωνα Σμύρνης, παρότι οι «κυανόλευκοι» θέλουν να βρουν έναν τεχνικό που θα γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*