Home / Κώστας Νικολακόπουλος / Δεν «πέρασε» στον Ολυμπιακό ο Καρτάλης, αλλά απορώ που…

Δεν «πέρασε» στον Ολυμπιακό ο Καρτάλης, αλλά απορώ που…

• Είπα να αιφνιδιάσω λίγο σήμερα! Και να γράψω δύο κουβέντες για έναν παίκτη από τις πιο πίσω γραμμές. Εκφράζοντας, παράλληλα, την απορία μου, πώς δεν τον πήρε κάποια από τις τέσσερις-πέντε μεγάλες ομάδες.

• Στον Αλέξανδρο Καρτάλη αναφέρομαι, που ως γνωστόν υπέγραψε στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο κατά την γνώμη μου να κάνει μία από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού. Το παιδί είναι στα 26 προς 27, έπαιξε σε 35 παιχνίδια (στα 26 βασικός), έκανε ένα γκολ κι είχε πέντε ασίστ και τον είδαμε και στις τέσσερις θέσεις της μεσαίας γραμμής, τις οποίες κάλυψε με εξαιρετική επιτυχία.

• Δεν ξέρω αν πέφτω τόσο έξω, αλλά τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους παίκτες της φετινής σεζόν στην Ελλάδα, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Κι όσες φορές τον είδα κατά του Ολυμπιακού με εντυπωσίασε: δύο πόδια, πρεσάρισμα φοβερό, καλές πάσες και σουτ, μαχητής.

• Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ένιωθα καμία έκπληξη αν τον έπαιρνε ο Ολυμπιακός για να τον έχει στο ροτέϊσον! Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι είναι κάποιοι παίκτες στο ρόστερ του Ολυμπιακού καλύτεροι του ομογενή μέσου με την προϋπηρεσία στην Γκρόιτερ Φιρθ, την Άαλεν και την Τσβικάου.

• Μάλιστα, ξέρω ότι είχε προταθεί στον Ολυμπιακό και δεν «πέρασε». Κι εντάξει, το να μην «περάσει» στον Ολυμπιακό ο Καρτάλης, δεν είναι περίεργο. Αλλά πραγματικά απορώ πώς δεν βρέθηκε γι΄ αυτόν μία θέση στον ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟ, έστω στον Άρη. Ο Ατρόμητος, που αποδεδειγμένα κάνει καλές κινήσεις στις μεταγραφές όταν μιλάμε για Έλληνες παίκτες, τον τσίμπησε και νομίζω ότι αν ο Καρτάλης είναι υγιής μπορεί να αποδειχθεί μία από τις καλύτερες μεταγραφές της σεζόν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*