Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Δελεαστική πρόταση της ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα στον Ροντρίγκο Αλιέντρο – Τον θέλει και η Μπόκα»

«Δελεαστική πρόταση της ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα στον Ροντρίγκο Αλιέντρο – Τον θέλει και η Μπόκα»

Άλλο ένα όνομα πέφτει στο τραπέζι για την ΑΕΚ ενόψει νέας εποχής και μεταγραφικής περιόδου! Και αυτό, φυσικά, προέρχεται από την Αργεντινή, με αρκετά Μέσα της χώρας να ασχολούνται έντονα με την «Ένωση» τον τελευταίο καιρό λόγω Ματίας Αλμέιδα!

Ο νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων», που θα αναλάβει επίσημα στις αρχές του καλοκαιριού, αφότου τελειώσει η σεζόν, φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι αρκετούς «γνωστούς» του και συμπατριώτες του, και ένας από αυτούς φέρεται να είναι τώρα ο Ροντρίγκο Αλιέντρο! Πρόκειται για τον 31χρονο Αργεντινό χαφ της Κολόν Σάντα Φε, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι! Αγωνίζεται, όπως είπαμε, στο κέντρο, και είναι περισσότερο «οκτάρι» και λιγότερο «εξάρι».

Ο δημοσιογράφος Feno Tartaglia γράφει χαρακτηριστικά: «Χθες στη Σάντα Φε καταφέραμε να μάθουμε ότι ο Ροντρίγκο Αλιέντρο, ένας παίκτης, που ήθελε ο Βέλεθ από τις αρχές του έτους, έχει συμφωνήσει με την Εστουδιάντες». Για να του απαντήσει άλλος ρεπόρτερ, γράφοντας: «Υπάρχει ένα πρόβλημα. Τον θέλουν αρκετοί. Η Μπόκα τον γουστάρει, με τον Ρικέλμε να τον έχει παρακολουθήσει. Η Κολόν δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει. Και η πιο δελεαστική προσφορά είναι αυτή της ΑΕΚ από την Ελλάδα, καθώς τον ζήτησε ο Ματίας Αλμέιδα»!

Ο Ματίας Αλιέντρο έχει αυτήν τη σεζόν 16 συμμετοχές με 3 ασίστ όντας ο βασικός χαφ της Κολόν. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 198 αγώνες με 18 γκολ και 14 ασίστ. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Τουκουμάν (τον πούλησαν 2,5 εκατ. ευρώ), Τσαρίτας και Ιτουθαΐνγκο. Δεν έχει δοκιμάσει ποτέ την τύχη του μακριά από την Αργεντινή.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*