Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Δίπλωσε» τις νίκες στα φιλικά με Σουρλή ο Ολυμπιακός

«Δίπλωσε» τις νίκες στα φιλικά με Σουρλή ο Ολυμπιακός

Σε ένα παιχνίδι που διακόπηκε 85’ λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, ο Ολυμπιακός με «χρυσό» σκόρερ τον Βασίλη Σουρλή, πήρε τη νίκη (1-0) απέναντι στην Κράσνονταρ και διπλασίασε τις νίκες του επί αυστριακού εδάφους!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε αρκετούς παίκτες, αλλάζοντας ολόκληρη την ενδεκάδα στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που δυσκόλεψε λίγο τους Πειραιώτες να βρουν ρυθμό, ωστόσο κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και την ψυχολογία.

Στο μυαλό του κόουτς: Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε με 4-3-3 και για δεύτερο συνεχόμενο ματς με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια. Δυάδα στα στόπερ ήταν οι Σεμέδο και Μάρκοβιτς, με τους Λαλά-Ρέαμπτσουκ, δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα. Μπροστά τους στον άξονα βρέθηκα οι Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, ενώ στα εξτρέμ οι Βαλμπουενά και Μασούρας, με μοναδικό προωθημένο τον Χασάν.

Στο δεύτερο μέρος ο Πορτογάλος άλλαξες ολόκληρη την ενδεκάδα αλλά και τον σχηματισμό (4-4-2). Στο τέρμα βρέθηκε ο Κρίστινσον, οι Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος στα στόπερ, ενώ οι Αποστολόπουλος και Ανδρούτσος αγωνίστηκαν ως αριστερό και δεξί μπακ αντίστοιχα. Αριστερό εξτέρμ ο Βρουσάι, δεξί ο Ραντζέλοβιτς, ενώ στο κέντρο οι Σουρλής και Πέπε. Στην κορυφή της επίθεσης πήραν θέση οι Τικίνιο και Ελ Αραμπί. Στο 75’ πέρασαν επίσης στο παιχνίδι ο Καλογερόπουλος, ο Τσούμιτς και ο Κουντέ που έκανε ντεμπούτο.

Το ματς

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Καμπελά «τσέκαρε» την ετοιμότητα του Τζολάκη, με τον νεαρό τερματοφύλακα να μπλοκάρει το σουτ. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 9’, όταν το σουτ του Εμβιλά κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Λίγο αργότερα ο Χασάν έστειλε την κεφαλιά του πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 14’ ο Καμπελά σκόραρε, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο οι Ρώσοι έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Καμπελά, Σπέρτσιαν και Σουλεϊμάνοφ, ενώ ο Χασάν απείλησε και πάλι με κεφαλιά στο 21’!

Το ματς διακόπηκε για 2-3’ μετά από έναν μικρό τραυματισμό του Βαλμπουενά αλλά και για να δοθούν ανάσες στους ποδοσφαιριστές. Από το 30’ και μετά ο Ολυμπιακός ανέβασε τις γραμμές τους στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πάρει και πάλι τον έλεγχο του ματς και εν μέρει τα κατάφερε. Μάλιστα στο 36’ ο Γάλλος βρέθηκε μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ο Ραμίρες τον έκοψε τελευταία στιγμή!

Περισσότερα σε λίγο…

Δείτε εδώ το live

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*