Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Δίνει λίστα στον Μαρτίνς ο Μοντέστο

Δίνει λίστα στον Μαρτίνς ο Μοντέστο

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνουν οι μεταγραφικές υποθέσεις στον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», δεν αποκλείεται άμεσα να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής μεταξύ όλων των στελεχών της ομάδας για να αποφασιστεί η γραμμή που θα ακολουθηθεί στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Το «παρών» θα δώσουν οι κ.κ. Μαρτίνς, Μοντέστο, Καρεμπέ και Τοροσίδης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να παίρνει στα χέρια του τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχει τσεκάρει όλο αυτό το διάστημα το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου και ο προπονητής, με τη σειρά του, να κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση.

Στη θέση του εξτρέμ, για παράδειγμα, έχει ξεχωρίσει ο 19χρονος Γκανέζος της Νόρντζελαντ, Σουλεμάνα, ο οποίος απασχολεί επίσης πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Στη λίστα φαίνεται πως υπάρχει και ο Γάλλος εξτρέμ Αλεσαντρινί, ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα της Κίνας και φαίνεται πως ψάχνει τον τρόπο να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Πρόσφατα ο Μοντέστο πήγε στην Ιταλία και τα πρώτα ονόματα που προέκυψαν ήταν εκείνα του Τραμονί της Κάλιαρι, του Μπαλντέ της Σαμπντόρια και του Ινσίνιε της Μπενεβέντο.

Επίσης, το τελευταίο διάστημα έχει έρθει στο προσκήνιο η αγορά της Σκανδιναβίας, και δη της Δανίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το τμήμα σκάουτινγκ έχει ξεχωρίσει τρία «λαυράκια».

Θα πρέπει όμως να έχουμε στο μυαλό μας πως ο Μαρτίνς έχει και εκείνος παίκτες που παρακολουθεί ή γνωρίζει από την Πορτογαλία, οπότε όλα τα ονόματα των υποψήφιων στόχων θα πέσουν στο τραπέζι και θα αποφασιστεί πώς θα κινηθεί η ομάδα για την ενίσχυσή της.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*