Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Δέδας: «Υπερήφανος για όσα πετύχαμε στη Χολόν – Επιστρέφω στη χώρα μου»

Δέδας: «Υπερήφανος για όσα πετύχαμε στη Χολόν – Επιστρέφω στη χώρα μου»

Έτοιμος για την επιστροφή του στην Ελλάδα δήλωσε ο Στέφανος Δέδας, που αποχαιρέτησε τη Χάποελ Χολόν με μια ανάρτησή του στο Facebook.

Ο 38χρονος τεχνικός τόνισε ότι είναι υπερήφανος για τα όσα πέτυχε με την ισραηλινή ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε ότι πήρε μια πολύ δύσκολη απόφαση, σκεπτόμενος πρώτα την οικογένειά του.



Αναλυτικά:


«Έπειτα από πολλή σκέψη και σκεπτόμενος πρώτα την οικογένειά μου και μετά την καριέρα μου, πήρα μια δύσκολη και συναισθηματική απόφαση. Από σήμερα δεν είμαι προπονητής της Χάποελ Χολόν. Με ανάμικτα συναισθήματα αποχώρησα από τη θέση μου. Από τη μία, αισθάνομαι χαρούμενος διότι μπορώ να επιστρέψω στη χώρα μου μετά από χρόνια, για να συνδυάσω στιγμές με την οικογένειά μου και τη δουλειά μου, κάτι που μου έλειψε την τελευταία σεζόν. Από την άλλη, αισθάνομαι πικραμένος που φεύγω από τον σύλλογο και από τους φιλάθλους που μου έδειξαν μεγάλη αγάπη, η οποία θα είναι αξέχαστη σε όλη μου τη ζωή. Είμαι υπερήφανος από όσα πετύχαμε την τελευταία σεζόν, στην οποία φέραμε τη Χολόν στην ελίτ του ισραηλινού και ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω τον βοηθό μου, Αμίτ Σερφ, αλλά και όλο το επιτελείο και τη διοίκηση για την εξαιρετική δουλειά που έκανα. Ειδικότερα θέλω να ευχαριστήσω παραπάνω 3 άτομα (Ρόι Ντβόρα, Εϊτάν Λαντσιάνο, Σλόμο Άιζιτς) που μου έδωσαν την ευκαιρία από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε για να δείξω τις ικανότητές μου, όταν αποφάσισαν να με προσλάβουν τον Δεκέμβριο του 2019. Φίλαθλοι της Χολόν θα έχετε μια σπέσιαλ θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι!».

Δέδας: «Υπερήφανος για όσα πετύχαμε στη Χολόν»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*