Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Δέδας: «Τυχεροί που εντοπίσαμε το πρόβλημα του Ανγκόλα – Αν έρθει παίκτης, θα είναι ο Λάνγκφορντ»

Δέδας: «Τυχεροί που εντοπίσαμε το πρόβλημα του Ανγκόλα – Αν έρθει παίκτης, θα είναι ο Λάνγκφορντ»

Τυχερή στην ατυχία της με τον εντοπισμό της φλεγμονής του Μπράιαν Ανγκόλα ήταν η ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Στέφανος Δέδας μετά την ήττα στο Περιστέρι (101-81).

«Δεν χάσαμε επειδή είχαμε προβλήματα. Αυτό που έγινε με τον Μπράιαν το βλέπω ως θετικό. Σε έναν προληπτικό έλεγχο εντοπίσαμε αυτό το πρόβλημα του Ανγκόλα, άρα είμαστε τυχεροί. Μπορέσαμε να προλάβουμε μια πιο επώδυνη κατάσταση. Ενώ ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε άτυχοι, εγώ πιστεύω πως ήμασταν τυχεροί σε αυτό το κομμάτι. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Όταν μας λείπει ο Μπράιαν λείπει η αθλητικότητα στην περιφέρεια. Δεν είναι λύση όποτε παίζει να βάζει 30 πόντους και όταν απουσιάζει να χάνουμε με διαφορά και η ομάδα να διαλύεται», ανέφερε ο προπονητής της «Ένωσης».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του, είπε: «Ό,τι παίκτες έχω αυτούς θα διαχειριστώ, με αξιοπρέπεια. Σήμερα δεν παίξαμε καλά και δεν παλέψαμε όσο πρέπει. Αυτό μετρά. Με το ρόστερ προσπαθούμε να βρούμε κάποιες λύσεις, αλλά το μπάσκετ θέλει κοντούς και αθλητικότητα στα γκαρντ. Οτιδήποτε κάνουμε γύρω-γύρω είναι μεν βοηθητικό, αλλά δεν μπορεί να μας πλαισιώσει κατάλληλα».

Τέλος, για το ενδεχόμενο απόκτησης του Κιθ Λάνγκφορντ τόνισε: «Αν γίνει μεταγραφή, θα είναι μόνο ο Λάνγκφορντ, γιατί μόνο αυτός μπορεί να αποκτηθεί. Δεν σημαίνει πως θα ζητήσω να πάρουμε παίκτη επειδή χάσαμε. Η επίθεση δεν ήταν το πρόβλημα σήμερα, βάλαμε 80 πόντους. Πρέπει να δουλέψουμε για να εμφανιστούμε πιο σκληροί στο ματς με τον ΠΑΟΚ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*