Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Γύρισε… μπούμερανγκ: Η πτώση Ίβιτς από κουτάκι μπύρας στη Λεωφόρο που βρήκε μπροστά του ο ΠΑΟΚ!

Γύρισε… μπούμερανγκ: Η πτώση Ίβιτς από κουτάκι μπύρας στη Λεωφόρο που βρήκε μπροστά του ο ΠΑΟΚ!

Ο νόμος του Κάρμα (που τόσο συχνά ακούμε πλέον και για αθλητικούς λόγους) είναι σαφής:

Λέει πως ο άνθρωπος δρέπει, αναπόφευκτα, κάποια στιγμή τους καρπούς των πράξεων και των σκέψεών του.

Από την άλλη, υπάρχει και η ελληνική εκδοχή. Αυτή που λέει (πιο περιγραφικά αν μη τι άλλο) πώς πως «όποιος κατουράει στη θάλασσα το βρίσκει στ’ αλάτι».

Είτε επικαλεστείς όμως ρητά του βουδισμού, είτε πατροπαράδοτες παροιμίες, το νόημα είναι το ίδιο (και στο ποδόσφαιρο και στη ζωή):

Μην κάνεις ποτέ αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν…

Και μια από τις χαρακτηριστικότερες αποδείξεις του πόσο εύκολο είναι μια στάση σου σε κάποια συγκυρία να τη βρεις μπροστά σου σε κάποια άλλη προέκυψε (ή μάλλον ξεκίνησε) από ένα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Όπως, καλή ώρα, αυτό που έρχεται την Κυριακή

Την Τετάρτη, 17 Μαΐου του 2017 το «τριφύλλι» φιλοξενούσε τους Θεσσαλονικείς για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ. Στο ημίχρονο προηγούταν 1-0 χάρη σε γκολ του Μπεργκ.

Έπειτα λοιπόν από μια γερή συμπλοκή στην περιοχή (και αφότου είχαν προηγηθεί ήδη δυο αποβολές) ήρθε το περιστατικό που σημάδεψε ολόκληρη τη σεζόν. Αλλά και την επόμενη…

Ένα κουτάκι μπύρας (που φάνηκε άδειο στην εκ των υστέρων ανάλυση της φάσης από το… VAR) εκτοξεύεται από την εξέδρα και χτυπάει τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πέφτει κάτω, το παιχνίδι διακόπτεται και ο Σέρβος μεταφέρεται στ’ αποδυτήρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*