Home / Μπάσκετ / Euroleague / Γύρισε Θεσσαλονίκη ο Άρης

Γύρισε Θεσσαλονίκη ο Άρης

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε την Πέμπτη (10/9) η αποστολή του Άρη, από το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου είχε παραμείνει για πέντε ημέρες στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Στη… βάση του ο Άρης. Οι «κίτρινοι» επέστρεψαν την Πέμπτη (10/9) στη Θεσσαλονίκη από το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου πραγματοποίησαν ένα μέρος της προετοιμασίας τους.

Σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό, καθώς την Παρασκευή (11/9) θα υπάρξει μία πρωινή προπόνηση, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα για τα «Μαυροσκούφεια» κόντρα στην Κόζουφ.

Από ‘κει και πέρα, ο πρώτος σκόρερ των «κίτρινων» στη φιλική νίκη επί της Ρίλσκι (65-55), Τζέρελ ΜακΝίλ, είπε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Πιστεύω ότι η παρουσία μας στη Βουλγαρία ήταν κάτι πολύ θετικό. Είχαμε την ευκαιρία να απομονωθούμε και να ξεφύγουμε κάπως από την καθημερινότητα στη Θεσσαλονίκη. Δουλέψαμε πολύ καλά στο παρκέ, ενώ είχαμε την ευκαιρία να “δεθούμε” περισσότερο ως ομάδα και εκτός γηπέδου».

Όσο για το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα: «Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό σημείο για τη δεδομένη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε. Έχουμε καλή ομάδα και το ζητούμενο είναι να βρούμε τη “χημεία” μας. Όσο περνούν οι μέρες, τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε. Αντιμετωπίσαμε βέβαια κάποια προβλήματα απουσιών. Το να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς είναι το πιο βασικό, για να γίνει ομαλά το μοντάρισμα της ομάδας».

Για τα «Μαυροσκούφεια»: «Είναι καλό το ότι θα δώσουμε δύο φιλικούς αγώνες στην έδρα μας. Θα μας βοηθήσει στο κομμάτι του μονταρίσματος μέσα από τα παιχνίδια. Από την άλλη, περιμένω να πάρω μία… πρώτη γεύση, ζωντανά, από τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι πιστεύω ότι θα έρθουν μαζικά στο γήπεδο για να δουν για πρώτη φορά την ομάδα».

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*