Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γρηγορίου στον ΣΠΟΡ FM: «Μια κακή στιγμή δεν αμαυρώνει τη συνεργασία με Κούγια στην ΑΕΛ»

Γρηγορίου στον ΣΠΟΡ FM: «Μια κακή στιγμή δεν αμαυρώνει τη συνεργασία με Κούγια στην ΑΕΛ»

Την καλή συνεργασία που είχαν για 16 μήνες και όχι την άσχημη ολοκλήρωσή της προτιμά να κρατά μέσα του ο Μιχάλης Γρηγορίου για το πέρασμά του από την ΑΕΛ και τη συνύπαρξη με τον Αλέξη Κούγια. Για το διαζύγιο έκανε λόγο για κακή στιγμή και κανόνες που παραβιάστηκαν, αλλά χαρακτήρισε παντοτινό φίλο τον ισχυρό άνδρα των «βυσσινί».

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στον Γιάννη Καραλή για:

-το διαζύγιο με την ΑΕΛ: «Είχαμε για σχεδόν 16 μήνες μια άριστη συνεργασία και μια εξαιρετική σχέση. Αυτό δεν αμαυρώνεται από μια στιγμή. Κρατώ τη συνεργασία και τη σχέση αυτή με τον κύριο Κούγια. Είμαστε φίλοι και θα παραμείνουμε. Ήταν μια κακή στιγμή η ανακοίνωση, αλλά δεν υπήρχε κακή πρόθεση προς το πρόσωπό μου. Επήλθε μια δύσκολη στιγμή, γι’ αυτό και ήρθε το διαζύγιο. Όταν κάποιος κανόνας μπορεί να παραβιαστεί, μπορεί να επέλθει και το τέλος. Αλλά, ξαναλέω, δεν αμαυρώνει τη συνεργασία μας, με πλήρη εμπιστοσύνη σε δύσκολες αποφάσεις που πήρα. Σαν άνθρωπος δεν κρατώ το τέλος, αλλά όλη τη διαδικασία. Αυτές τις αναμνήσεις έχω και με βάση αυτό κρίνω τον άνθρωπο με τον οποίο χώρισα. Οι 16 μήνες δεν αμαυρώνονται από πέντε λεπτά. Ήταν 16 υπέροχοι μνήμες με φανταστικές στιγμές, με ρεκόρ και σημαντικές νίκες. Βάζω πολύ θετικό πρόσημο, όχι απλά θετικό. Οι χαρές ήταν πολύ περισσότερες από τις στενοχώριες. Ένα λάθος μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε άλλο. Έτσι έγιναν τα γεγονότα, πάμε παρακάτω με την καλύτερη των προθέσεων και για τους δύο».

-τις απόψεις που εξέφραζε ο Αλέξης Κούγιας για την ομάδα: «Δεν μιλάμε για παρεμβάσεις, αλλά για προσωπική άποψη, την οποία-όσοι τον γνωρίζουν-την εκφράζει πάντα. Όχι μόνο σε ποδοσφαιρικά θέματα, αλλά για κάθε θέμα. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του κ. Κούγια, με την καλή έννοια. Το να εκφράζεις την άποψή σου δεν είναι κακό, το αντίθετο θα έλεγα».

-το αν θα επέστρεφε στην ΑΕΛ στο μέλλον: «Είναι πάρα πολύ πρόωρο. Έχω μάθει στη ζωή μου ‘ποτέ μη λες ποτέ’. Δεν αποκλείω τίποτα για το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στη ζωή γενικότερα. Ποιος θα φανταζόταν για παράδειγμα, πέρσι τέτοια εποχή ότι δεν θα μπορούσαμε να πάμε μέχρι το περίπτερο».

-την πορεία της ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ δεν πήρε τους βαθμούς που θα έπρεπε. Θα έπρεπε να είχε άλλες τουλάχιστον τρεις βαθμούς παραπάνω. Είχαμε πολλά ματς εκτός έδρας και με δύσκολους αντιπάλους».

-το μέλλον του: «Προς το παρόν δεν έχω κάτι αξιόλογο για να το αποδεχτώ και να αποτελέσει το επόμενο βήμα μου. Αγρανάπαυση και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει το τηλέφωνο. Κάθε βήμα που θα γίνει θα το θέσω κάτω από σοβαρά κριτήρια».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*