Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γρηγορίου: «Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο»

Γρηγορίου: «Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχώρησαν με τους δέκα παίκτες, θεωρεί πως θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ. Θεωρεί πως υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα ματς μέσα στην εβδομάδα, περιμένει μεταγραφές, χαρακτήρισε κομβικά τα ματς με Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης που ακολουθούν και ζήτησε να αρχίσει η Football League.

Αναλυτικά: «Τα είχε όλα το ματς. Στο πρώτο μέρος, νομίζω θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις, βάσει των τελικών που είχαμε. Από εκεί και ύστερα, στο δεύτερο ημίχρονο πήρε μέτρα και ο αντίπαλος. Ξαναδημιουργήσαμε και εμείς αρκετές φάσεις. Ακόμα και με δέκα, τα παιδιά ήθελαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, χάσαμε και το τετ-α-τετ με τον Μπα, είχαμε πάλι ευκαιρίες, αντίστοιχα, όμως, είχε και ο Βόλος τις στιγμές του.

Κάθε τρεις μέρες έχουμε παιχνίδι. Ήταν το πέμπτο σε 13 ημέρες, μετά από καραντίνα 12 ημερών. Θα το λέω αυτό συνέχεια, γιατί είναι πρωτόγνωρο και θέλω να επιβραβεύσω τα παιδιά που κάνουν μια τρομερή προσπάθεια. Ο δρόμος είναι μακρύς και θα πορευτούμε σε αυτό το πλάνο μέχρι το τέλος».

Και μετά ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά. «Περιμένουμε κι άλλα παιδιά. Ο Τιρόνε και ο Τζανδάρης έχουν ενσωματωθεί άμεσα, παίζουν και αποδίδουν καλά, γιατί είχαν έρθει αρκετές ημέρες πριν τον Γενάρη και είχαν αρκετές προπονήσεις στα πόδια τους. Αντίθετα, ο Μπιάρνασον και ο Μπα θα χρειαστούν λίγο χρόνο προσαρμογής. Είναι ακόμα δύο μεταγραφές που περιμένουμε».

Για τις αναμετρήσεις με Παναιτωλικό και Απόλλωνα που ακολουθούν είπε πως: «Όλα τα ματς είναι κομβικά. Έχω πει ότι η ομάδα πρέπει να ‘κυνηγάει’ παντού βαθμούς, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Οπότε, όταν καλείσαι να πάρεις παντού βαθμούς για να σώσεις την κατηγορία, θεωρητικά δεν μπορείς να επιλέξεις παιχνίδια και να δώσεις αλλού έμφαση. Προφανώς, με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς, έχουν διπλή σημασία».

Μετά μίλησε και για τη Football League, που παραμένει ανενεργή. «Θέλω να αναφερθούμε όλοι οι Έλληνες προπονητές στη συμπαράσταση, όσον αφορά τους συναδέλφους μας στη Football League και στις χαμηλότερες κατηγορίες. Ξεκινώντας η Super League 2 χθες και σήμερα, υπάρχει μία νότα αισιοδοξίας. Το ίδιο θα ήθελα και για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Να μπουν ξανά στην εργασία όλοι οι συνάδελφοι και να είναι καλύτερο το μέλλον. Να μπορέσουμε να προσφέρουμε στον κόσμο αυτές τις δύο ώρες που είναι από τα λίγα πράγματα που τον διασκεδάζουν πλέον».

Διαβάστε ακόμη:

Ισοπαλία με δύο χαμένους

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*