Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γρηγορίου: «Δίκαια ο Ολυμπιακός, κοιτάμε τα ματς με ΑΕΛ και Ατρόμητο» (video)

Γρηγορίου: «Δίκαια ο Ολυμπιακός, κοιτάμε τα ματς με ΑΕΛ και Ατρόμητο» (video)

Καμία αμφισβήτηση δεν χωράει σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου, η σημερινή δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού, με τον τεχνικό της Λαμίας να σχολιάζει τους επόμενους στόχους αλλά και την σχέση του με τον κόουτς Μαρτίνς.



Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Όταν στο 10ο λεπτό βρίσκεσαι πίσω με δύο γκολ με την ομάδα του Ολυμπιακού με την ποιότητα που έχει και ειδικά στο Καραϊσκάκη, το πρώτο μέλημα ήταν να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα καταφέραμε, έχοντας τις λιγότερες απώλειες ενόψει της συνέχειας. Είναι λογικό το μυαλό του Ολυμπιακού να είχε πάει και στην Αρσεναλ. Για το ποιος λοιπόν ήταν ο νικητής του παιχνιδιού ειδικά μετά το 10ο λεπτό, δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Δίκαια νικητής ο Ολυμπιακός».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Για να μιλήσουμε ρεαλιστικά, το μυαλό το δικό μας είναι στα επόμενα δύο παιχνίδια που έχουμε για τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Βλέποντας τα πράγματα είχαμε λίγες πιθανότητες να αποσπάσουμε αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη. Ήταν λογικό να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στα ματς με τους ανταγωνιστές μας για την παραμονή και να δώσουμε βάρος σε αυτά τα παιχνίδια για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε για την παραμονή μας. Για αυτό το λόγο κάναμε ροτέισον με τον Ολυμπιακό. Απομένουν πολλά παιχνίδια έως τα πλέι άουτ. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ, θα παίζεται η παραμονή».



Για την καλή σχέση του με τον Μαρτίνς: «Έχω τεράστια εκτίμηση στον πρόσωπο του κ. Μαρτίνς, γιατί έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να έρχονται ξένοι προπονητές και να δίνουν πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να βοηθήσουν τη χώρα μας να κάνει ένα βήμα μπροστά. Επειδή έχουμε βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλοι, είναι λογικό να υπάρχει αυτός ο σεβασμός στο πρόσωπο του κ. Μαρτίνς γιατί προσφέρει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*