Home / Άλλα Σπόρ / Γραμματικός: «Πληρώσαμε τα κενά στην επίθεση»

Γραμματικός: «Πληρώσαμε τα κενά στην επίθεση»

Ο Νίκος Γραμματικός τόνισε πως δεν είναι πολλά τα 23 γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ στον τέταρτο τελικό της Handball Premier, όμως θεωρεί καθοριστικά τα χαμένα σουτ από τα έξι μέτρα, κάτι που πρέπει να διορθώσουν ενόψει του τέταρτου τελικού την ερχόμενη Παρασκευή.

Αναλυτικά: «Περιμέναμε την αντίδραση της ΑΕΚ. Σε γενικές γραμμές, το αμυντικό μας παιχνίδι, παρά κάποια λάθη που κάναμε, ήταν καλό. Τα 23 γκολ εκτός έδρας δεν μπορείς να πεις ότι είναι πολλά.

Από εκεί και πέρα, είχαμε πάλι ένα κενό διάστημα στην επίθεση τουλάχιστον 10’, πάλι είχαμε χαμένες ευκαιρίες και από τα έξι μέτρα. Θα πρέπει να το διορθώσουμε, να διορθώσουμε το παιχνίδι της επίθεσής μας και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς που είναι την Παρασκευή».

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης συμπλήρωσε πως: «Σήμερα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε το break στην έδρα της ΑΕΚ. Η ομάδα εμφανίστηκε πολύ συγκεντρωμένη, παλέψαμε, ήμασταν εκεί. Όμως, είχαμε ένα διάστημα που δεν παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση, η ΑΕΚ πήρε μεγάλη διαφορά.

Στο τέλος, προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, αλλά δεν υπήρχε πολύς χρόνος για αυτό. Θέλουμε την Παρασκευή, με τη βοήθεια του κόσμου μας, να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για το νταμπλ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*