Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γουακάσο: «Θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Γουακάσο: «Θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Γουακάσο, που αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την νέα σεζόν.

Σε διαρκή βελτίωση, στοχεύει ο Γουακάσο, που μίλησε για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τον ντεμπούτο του κόντρα στην Τσβόλε και τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουμπάρακ Γουακάσο: 

Για την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Παναθηναϊκού: «Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία στην πρώτη εμφάνιση μου με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλή. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε τόσο στο Γιουρόπα Λιγκ όσο και στο πρωτάθλημα».

Για τον προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και τους προσωπικούς του στόχους: «Προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε και οποιονδήποτε και θέλουμε την πρόκριση ώστε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα για την είσοδο μας στους ομίλους».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί στο βαθμό που θα ήθελα, ώστε να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει εμείς, αλλά και ο προπονητής. Αυτό πιστεύω να συμβεί με την πάροδο του χρόνου και να φτάσω στο σημείο που επιθυμώ. Το μόνο που θέλω, είναι να πραγματοποιήσω μια πολύ καλή χρονιά, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα».

Για τους φιλάθλους και το μήνυμα που στέλνει: «Χωρίς αυτούς δεν είμαστε ομάδα. Είναι και οι φίλαθλοι μας μέρος της ομάδας. Θέλουμε να είναι δίπλα μας τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα. Τους χρειαζόμαστε και ελπίζω να τους ανταποδώσουμε την αγάπη τους».

Πηγή:Gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*