Home / Μπάσκετ / Euroleague / Γουάιτ: «Σημαντικό το ματς με Μπασκόνια και η επιστροφή Νέντοβιτς»

Γουάιτ: «Σημαντικό το ματς με Μπασκόνια και η επιστροφή Νέντοβιτς»

Για την αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στην Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Άαρον Γουάιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού στάθηκε στη σημασία να επιστρέψει η ομάδα του στις νίκες, αλλά και στην επάνοδο του Νεμάνια Νέντοβιτς στις προπονήσεις, έστω κι αν δεν θα είναι διαθέσιμος αύριο. Αναλυτικά, ο Γουάιτ μίλησε για:

Το παιχνίδι με την Μπασκόνια: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, η Μπασκόνια είναι πολύ επιθετική και παίζει καλά αυτή την στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να ματσάρουμε την ενέργεια που βγάζουν στο παρκέ και να πάρουμε τη νίκη».

Τον Νεμάνια Νέντοβιτς: «Είμαστε χαρούμενοι που γύρισε, αισθάνεται καλύτερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι υγιής, είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες μας και χαιρόμαστε πολύ που τον έχουμε πάλι μαζί μας. Δημιουργεί πολλές καταστάσεις για τους υπολοίπους κι αυτό είναι σημαντικό».

Τον Πιέρια Χένρι: «Είναι ο βασικός δημιουργός τους, ο παίκτης που έχει την μπάλα περισσότερο στα χέρια του. Παίζει πολύ το πικ εν ρολ, είναι πολύ επιθετικός στο πως τρέχει το γήπεδο, αλλά και στο πέντε εναντίον πέντε. Θα πρέπει να τον περιορίσουμε κι όπως είπα να ματσάρουμε την ενέργειά τους για να πάρουμε τη νίκη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*