Home / Μπάσκετ / NBA / Γλίτωσε από σοβαρό ατύχημα με το ποδήλατο ο Ρέι Άλεν
Ο Ρέι Άλεν είχε σοβαρό ατύχημα κάνοντας ποδήλατο και το κράνος που φορούσε τον έσωσε από τα χειρότερα.

Γλίτωσε από σοβαρό ατύχημα με το ποδήλατο ο Ρέι Άλεν

Μια τρομακτική εμπειρία είχε ο Ρέι Άλεν κάνοντας ποδήλατο κοντά στο σπίτι του. Ο εκ των κορυφαίων σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ συγκρούστηκε με έναν απρόσεκτο οδηγό και γλίτωσε τα χειρότερα επειδή φορούσε κράνος.

«Έκανα ποδήλατο στη γειτονιά μου και ένα αυτοκίνητο ήταν πίσω μου. Έκανα πιο γρήγορα για να φύγω από τη μέση και όπως κοιτούσα πίσω μου, το αυτοκίνητο είχε βρεθεί ακριβώς μπροστά μου και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Συγκρούστηκα μαζί του και έπεσε σε κάτι δέντρα πέφτοντας από το ποδήλατό μου. Προσγειώθηκα με τα μούτρα και τραυματίστηκα στον ώμο και τη μέση. Αμέσως σηκώθηκα και περπάτησα χτυπημένος στο σπίτι μου. Όταν μπήκα μέσα έχασα την ανάσα μου και παραλίγο να λιποθυμήσω. Η σύζυγός μου με πήγε στο νοσοκομείο για να βεβαιωθούμε πως δεν είχα κάποια εσωτερική αιμορραγία. Ευτυχώς οι εξετάσεις και οι ακτινογραφίες ήταν καθαρές. Ευτυχώς το κράνος μου με έσωσε από τα πολύ χειρότερα», ανέφερε ο 46χρονος δις πρωταθλητής του ΝΒΑ με Σέλτικς και Χιτ παραθέτοντας μια φωτογραφία από το χτυπημένο του κράνος.

«Όταν κάνεις ποδήλατο δεν πρέπει να παίρνεις το βλέμμα σου από το δρόμο. Στην αρχή δεν ήθελα να κάνω τη συγκεκριμένη ανάρτηση, γιατί κανένας δεν θέλει να δείχνει τις άσχημες στιγμές του στη ζωή, αλλά όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις πως η ζωή δεν αφορά μόνο να είσαι cool και τέλειος. Είναι οκ να είσαι ευάλωτος. Να θυμάστε να φοράτε πάντα κράνος», πρόσθεσε ο παίκτης με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ (2.973).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*